penelope.ia 18.05.19, 11:07 Szukam imion męskich zawierających słyszalną głoskę S, nie sz czy si, bez końcówki -sław. Pomożecie mi stworzyć taka listę? Imiona rozpoczynające się na S są łatwiejsze do wyszukania, wiec możemy je pominąć. Mi do głowy, przychodzi Aleksander, Konstanty, Ksawery... i nie mogę przypomnieć sobie innych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Imiona z S 18.05.19, 12:41 Telesfor, Kleofas, Maksymilian, Orestes, Oswald, Eustachy, Ostrogniew, Rustyk, Rufus... a to dopiero początek Odpowiedz Link Zgłoś
debrna Re: Imiona z S 18.05.19, 14:18 Anastazy Eustazy Kalasanty Kryspin Krystian Szczęsny Wasyli Odpowiedz Link Zgłoś
debrna Re: Imiona z S 18.05.19, 16:10 Alfons August Amos Arystokles Aspazy Borys Celestyn Ewaryst Faustyn Feliks Gustaw Hortensjusz Ildefons Justyn Kalikst Kasper Kastor Kiejstut Klemens Kosma Lasota Maksencjusz Manswet Nestor Oskar Parys Prosper Telesfor Tytus Ursyn Wespazjan Odpowiedz Link Zgłoś
sulimira Re: Imiona z S 18.05.19, 23:13 Ajaks Aleksy Arystion Besarion Boleczest Bygost Bedgost Basjan Celestyn Czesbor Ernest Dobrogost Kasjan Konstanty Krystyn Miestwin Radost Odpowiedz Link Zgłoś
penelope.ia Re: Imiona z S 19.05.19, 01:53 To forum jak zwykle jest nieocenione, bardzo Wam dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś