abiela 21.06.19, 00:36 Adam x2 Agata Alan x2 Aleksander x2 Aleksandra x4 Alicja x2 Amelia Anna Antoni x3 Antonina Barbara x2 Bartosz x2 Błażej x2 Bruno Daniel Dawid Dominik Emilia x2 Fabian Filip x4 Franciszek x2 Grzegorz x2 Hanna x3 Hubert Iga Ignacy x3 Igor x2 Jagoda Jakub x7 (w tym 3x Kuba) Jan Julia x6 Kacper x5 Kaja Kamil x3 Karol Karolina Klara Kuba x2 Krzysztof x3 Ksawery Lara Laura x3 Lena x2 Leo Liliana x2 Lilianna Łucja Magdalena x3 Maja x5 Maksymilian x4 Malwina Małgorzata Marcel Marcin x2 Marek x2 Maria Marta x2 Mateusz x2 Matylda Michał x4 Mikołaj x4 Milena x3 Miłosz Natalia Natan Nela Nikodem x2 Nina x2 Olga Oliwia Oliwier x2 Oskar Paskal Patryk Paulina x2 Paweł Piotr Pola Rafał x2 Sebastian x3 Stanisław x4 Szymon x5 Wiktor x9 Wiktoria x3 Wojciech x4 Yasmin Zofia x3 Zuzanna x4 Bliźnieta Aleksander i Mikołaj Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: WnŚ Knurów 2018 21.06.19, 18:48 Bliźnieta Aleksander i Mikołaj mają zestaw iście cesarski; zaborczy, można by rzec. Dziwi mnie aż dwóch Alanów, 2 Oliwierów, wydawało się, że nadawalność tych imion zanika powoli. Zawiesiłam oko z przyjemnością na 2 Błażejach, 3 Ignacych, Klarze, Ksawerym, Łucji. Nie trafia do mnie Lara, Leo, Marcel (jak zwykle), a szczególnie Yasmin i Paskal. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: WnŚ Knurów 2018 21.06.19, 23:07 gaudencja napisała: > Dziwi mnie aż dwóch Alanów, 2 Oliwierów, wydawało się, że nadawalność tych imio > n zanika powoli. Może w Warszawie, poza stolicą nadal ich sporo. > Nie trafia do mnie Lara, Leo, Marcel (jak zwykle), a szczególnie Yasmin i Paska > l. O ile sobie przypominam Yasmin miała rzeczownikowe nazwisko. Odpowiedz Link Zgłoś