ewa.gs 10.11.04, 22:17 parę osób dopytywało przez e-mail o nowe imiona, to może lepiej na forum Jeśli chcecie, pytajcie, postaram się na wszystko odpowiedzieć... W miarę możliwości oczywiście. pozdrowienia Ewa G. --- www.numerolog.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tatjana Re: Numerologiczne znaczenie imion II 10.11.04, 22:56 Mnie chyba coś ominęło, bo nie bardzo wiem, o co chodzi. Proszę o przybliżenie tematuPozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: Numerologiczne znaczenie imion II 11.11.04, 10:18 to zajrzyj tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12924&w=14955454&a=14955454 Odpowiedz Link Zgłoś
kubuspuchatek18 Re: Numerologiczne znaczenie imion II 11.11.04, 10:25 to jeśli można to aj poprosze Julię i Paulinę Odpowiedz Link Zgłoś
nastka_7 Re: Numerologiczne znaczenie imion II 11.11.04, 11:46 A ja prosze o imiona: Janusz Mateusz Kinga Nikodem Wanda Stanisława Kazimierz Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Janusz, Mateusz, Kinga, Nikodem 15.11.04, 09:19 Janusz - człowiek o otwartym umyśle, zorientowany na innych ludzi, rozmowny i elokwentny. Poza tym, w jego wypadku szczególnie wiele zależy od daty urodzenia. Mateusz - domator, człowiek odpowiedzialny za siebie i innych. Rodzinny i ciepły. Artystyczna dusza, potrafi odnajdywać i zaprowadzać w świecie harmonię. Silnie uczuciowy, również zazdrosny. Czasem trudno mu się zmobilizować do działania. Kinga - podobnie jak Mateusz. Ceni ciepło rodzinne, obowiązkowa, ale potrzebuje bodźców do pracy. Łatwo się zakochuje. Nikodem - stanowczy i silny, wie czego chce i jak to osiągnąć. Uparty, dlatego niełatwo jest go przekonać do zmiany zdania. Ważne są dla niego finanse - zna się na ich inwestowaniu. Pracowity i wymagający. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Wanda, Stanisława, Kazimierz 15.11.04, 09:26 Wanda - inteligentna, często introwertyczna, lubi spokój i ciszę. Ma analityczny umysł, szybko wyciąga wnioski. Dobry obserwator życia. Stanisława - wrażliwa, dobra osoba, która bardzo dba o innych - do tego stopnia, że zdarza jej się zapomnieć o sobie. Uczuciowa, może doświadczać zmiennych nastrojów. Potrzebuje poczucia bezpieczeństwa. Zdolności artystyczne. Kazimierz - pracowity, ambitny, wymagający. W związkach często ejst stroną dominującą. Wyobraźnia przestrzenna. Potrafi precyzować swoje cele i dażyć do nich według planu. Odpowiedz Link Zgłoś
wilenka Re: Numerologiczne znaczenie imion II 13.11.04, 12:05 też poprosze o Paulinę Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Julia, Paulina 15.11.04, 09:05 Julia - kobieta o dużej sile charakteru, wymagająca i ambitna. Potrafi być przebojowa. Może mieć tendencje do nadużywania władzy, manipulowania innymi. Ważna jest dla niej sfera materialna. Paulina - dwojaka natura. Z jednej strony wrażliwa i delikatna, o zmiennych nastrojach, z drugiej - potrafi osiągać wielkie sukcesy i prowadzić za sobą innych. Może być wybitna na jakimś polu. W obu wersjach jest pełna empatii. Odpowiedz Link Zgłoś
kajtus6 Re: Numerologiczne znaczenie imion II 11.11.04, 12:03 A ja, jesli mozna, bym poprosila na imie KLARA. Bardzo dziekujemy, Kasia i Klarus(10 mies i pol) Odpowiedz Link Zgłoś
chuda_w-w Re: Numerologiczne znaczenie imion II 11.11.04, 12:08 A ja poprosze Irene i Marte Odpowiedz Link Zgłoś
tatjana Re: Numerologiczne znaczenie imion II 11.11.04, 12:25 To i ja się pobawię Poproszę o: Mirosław Tatiana Igor Adriana Bolesław Halina Dominik Kamil Czy to nie za dużo? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Mirosław, Tatiana, Igor, Adriana 15.11.04, 09:42 Mirosław - odpowiedzialny, rodzinny, przyjacielski. Wrażliwy i czuły, ceni ciepło rodzinne. Zdolności artystyczne, dobry gust. W pracy może osiągnąc wiele, jeśli tylko mu na tym zależy Tatiana - rozrywkowa, towarzyska, lubiąca kontakt z ludźmi. Potrafi rozluźnić atmosferę, dowcipna, może być kokieteryjna. Dobrze porozumie się z każdym, ma łatwość nawiązywania kontaktów. Może mieć trudności ze zmobilizowaniem się do pracy, jeśli jej nie lubi. Igor - realista, mocno stoi nogami na ziemi. Umie planować i dążyć konsekwentnie do tego, co zaplanował. Uparty i pracowity. Odpowiedzialny. Adriana - podobnie jak Tatiana, może być też silnie uczuciowa. Odpowiedz Link Zgłoś
tatjana P.S. 22.11.04, 12:21 Wymieniasz same pozytywne cechy, a co z wadami??? Te też chętnie poznam Pozdrawiam) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Irena, Marta 15.11.04, 09:32 Irena - wrażliwa, o dużej intuicji, potrzebuje potwierdzenia swojej wartości w oczach bliskich. Może mieć zdolności literackie i plastyczne, ma szansę być w jakiejś dziedzinie wybitna. Zna się na ludziach, potrafi wyciągać wnioski z ich obserwowania. Łatwo zmienia nastroje. Marta - Opis podobny jak dla Julii. Mocno stoi nogami na ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Klara 15.11.04, 09:27 Klara już była cytuję: Klara - intelektualistka. Niezależna, perfekcjonistka, może być introwertyczna. Umiejętność analizowania i wyciągania wniosków. Logika jako kryterium prawdziwości rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Klara 11.11.04, 13:01 Klara juz byla, podaje z poprzedniego watku za Ewa: Klara - intelektualistka. Niezależna, perfekcjonistka, może być introwertyczna. Umiejętność analizowania i wyciągania wniosków. Logika jako kryterium prawdziwości rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
kachnab Re: Numerologiczne znaczenie imion II 11.11.04, 13:18 Czy moge poprosic o sprawdzenie Mai i Eduarda. Dziekuje Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ulik81 Re: Numerologiczne znaczenie imion II 11.11.04, 16:45 A ja jeśli można proszę o Jeremiego. pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Jeremi 15.11.04, 09:48 Jeremi - opis jak dla Mateusza Rodzinny, odpowiedzialny, ciepły, artystyczny, czasem leniwy. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Maja, Eduardo 15.11.04, 09:46 Maja - może być introwertyczna. Często i dużo zastanawia się nad sobą, nie obawia się znać prawdy. Niezależna, perfekcjonistka. Przy tym delikatna i wrażliwa. Eduard czy Eduardo? Bo różnica jest Podejrzewam, że to drugie. Eduardo - szybki, energiczny, zmienny. Lubi wyzwania, sprawdza się w trudnych sytuacjach. Potrzebuje dużo ruchu i swobody. Jest niezależny i ambitny. Odpowiedz Link Zgłoś
kachnab Re: Maja, Eduardo 15.11.04, 16:16 ewa.gs napisała: > Eduard czy Eduardo? Bo różnica jest Podejrzewam, że to drugie. Niestety - ten pierwszy. Bardzo przepraszam, powinnam byla sprecyzowac... Dziekuje za Maje Czy moge poprosic jeszcze raz, pliiiz... Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Eduard 15.11.04, 17:14 Eduard - silny, niezależny, ambitny, uparty, waleczny. Wiele wymaga od siebie i od innych. Bywa nieco zbyt mało elastyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
kejsz Re: Numerologiczne znaczenie imion II 11.11.04, 17:12 Ja w takim razie poproszę: EWA JACEK KAROLINA IGA MICHAŁ ADAM PIOTR Z góry dziękuję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Ewa, Jacek, Karolina, Iga, Michał 15.11.04, 09:56 Ewa - wrażliwa i delikatna, ale jednocześnie potrafi być wybitna w jakiejś dziedzinie, jeśli tylko nad sobą pracuje. Zmienne nastroje, uczuciowa, potrzebuje bezpieczeństwa. Jacek - podobnie jak Tatiana. Towarzyski, rozmowny, łatwo nawiązuje kontakt z ludźmi. Czasem zbytni optymizm. Karolina - Wiele zależy od daty urodzenia. Elokwentna, o dużej intuicji, niestabilne nastroje. Nastawiona pro-ludzko. Dąży do niezależności, nie lubi martwic się tym, "co ludzie powiedzą". Iga - Podobnie jak Marta. Silna osoba. Michał - człowiek, który dąży do sukcesu. Posiada łatwość precyzowania celów. Ambitny, twórczy i pomysłowy. Niezależny. Adam i Piotr byli w poprzednim wątku na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: Numerologiczne znaczenie imion II 12.11.04, 08:06 Obiecuję, że wrócę dziś wieczorem lub jutro i poodpowiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: Numerologiczne znaczenie imion II 13.11.04, 10:55 oj, będę dopiero w poniedziałek, przepraszam. Cierpliwości Odpowiedz Link Zgłoś
etylina Re: Numerologiczne znaczenie imion II 13.11.04, 12:01 A ja mam zagwozdkę.Moi faworyci to-Tomir i Tibor.Czy numerologia ich uwzględnia? -Roja- Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Tomir, Tibor 15.11.04, 10:00 Numerologia uwzględnia wszystko, co ma litery. Wnioski wyciąga się po zsumowaniu ich wartości, więc Tomir i Tibor nie stanowią problemu Tomir - ceni towarzystwo, rozmowę i kontakt z ludźmi. Łatwo nawiązuje kontakty, wszyscy go znają, lubi błyszczeć w towarzystwie. Uzdolniony artystycznie. Tibor - niezależny, perfekcjonista, człowiek o sprawnej przestrzennej wyobraźni. Twórzy i elastyczny. Wie, czego chce. Odpowiedz Link Zgłoś
etylina Re: Numerologiczne znaczenie imion II 13.11.04, 12:04 ewa.gs napisała: > parę osób dopytywało przez e-mail o nowe imiona, to może lepiej na forum > Jeśli chcecie, pytajcie, postaram się na wszystko odpowiedzieć... W miarę > możliwości oczywiście. > pozdrowienia > Ewa G. > > ---A są jakieś szanse w odniesieniu do imion:Tomir i Tibor? Pozdrowienia- etylina > www.numerolog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bea132 Re: Numerologiczne znaczenie imion II 13.11.04, 12:13 bardzo prosze o JULIĘ pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wilenka Re: Numerologiczne znaczenie imion II 13.11.04, 12:08 bardzo,bardzo prosze o Pauline i pozdrawiam ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
iza131 Re: Numerologiczne znaczenie imion II 13.11.04, 22:41 Czy Nadia też wchodzi w rachubę - powiem szczerze, że ciężko mi gdziekolwiek znaleźć cos na temat tego imienia. Dziękuje i pozdrawiam cieplutko. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Nadia 15.11.04, 10:04 Oczywiście, że wchodzi w rachubę, tak jak wszystko, co ma litery. Każda litera ma swoją wartość, a dopiero zsumowanie wartości liter daje jakiś wynik. Nadia - delikatna, kobieca, wrażliwa, o dużej intuicji. Nastawiona raczej na dawanie, niż branie. Emocjonalna i uczuciowa. Zwasze można liczyć na jej pomoc. Może mieć tendencje do podporządkowania się innym. Odpowiedz Link Zgłoś
pluralis Re: Numerologiczne znaczenie imion II 14.11.04, 22:31 proszę o opis imienia RAFAŁ. Dziękuję Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Rafał. 15.11.04, 10:05 Rafał - podobnie jak Nadia. Delikatna i uczuciowa natura. Odpowiedz Link Zgłoś
urszula5 Re: Numerologiczne znaczenie imion II 15.11.04, 00:30 Ja poproszę Daniel Bartosz Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Wystarczy na dziś, więcej nie zdążę. 15.11.04, 09:57 Jeśli będę miałą jeszcze chwilę, założe nowy wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Daniel, Bartosz 15.11.04, 10:10 Daniel - elokwentny, świetnie radzi sobie w każdej dyskusji, potrafi bronić swojego zdania. Dąży do bycia niezależnym (również od cudzej opinii). Emocjonalny. Bartosz - uczuciowy, delikatny, o dużej wrażliwości. Jest dobrym przyjacielem. Potrzebuje poczucia bezpieczeństwa i stabilności. Uzdolniony twórczo. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Olga, Emilia, Zuzanna 15.11.04, 10:15 Olga - opis jak dla Marty. Silna i nieustępliwa. Emilia - stabilna, uparta, odpowiedzialna. Ceni bezpieczeństwo materialne. Ważna jest dla niej sprawiedliwość, broni pokrzywdzonych. Może być nieco nieufna. Realistka. Zuzanna - podobnie jak Emilia, tylko z większą dawką nieustępliwości i bezkompromisowości. Odpowiedz Link Zgłoś
hanna73 Re: Miłego czytania :) 15.11.04, 21:39 Ewa, wracaj! A Hanna?? i Jędrzej ! Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: Miłego czytania :) 16.11.04, 19:34 Hanna - dwojaka natura. Z jednej strony ciepła, deliaktna, kobieca, wrażliwa, z drugiej - potrafi postawić na swoim, łupnać pięścią w stół i porozstawiać wszystkich po kątach. Jędrzej - uczuciowy, kochliwy, o duszy artysty. Często uzdolnienia manualne. Ceni pracę artystyczną, precyzyjną i wymagającą cierpliwości (jak np. jubiler). Lubi jeść i dużo spać. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Hanna, Jędrzej 16.11.04, 19:36 ewa.gs napisała: > Hanna - dwojaka natura. Z jednej strony ciepła, deliaktna, kobieca, wrażliwa, z > > drugiej - potrafi postawić na swoim, łupnać pięścią w stół i porozstawiać > wszystkich po kątach. > Jędrzej - uczuciowy, kochliwy, o duszy artysty. Często uzdolnienia manualne. > Ceni pracę artystyczną, precyzyjną i wymagającą cierpliwości (jak np. jubiler). > > Lubi jeść i dużo spać. Odpowiedz Link Zgłoś
hanna73 Re: Miłego czytania :) 17.11.04, 14:49 Dzięki Się zgadza, że dwojakam natura. Tym bardziej, zem bliźniak. A, że synkow uczuciowych mam, hehe - sie okaże. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Sebastian 16.11.04, 19:36 Sebastian - jego znaczenie silnie zależy przede wszystkim od daty urodzenia. Elokwentny, improwizator, rodzinny, impulsywny. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: Sebastian 17.11.04, 12:16 silny chłopak, nie da sobie w kaszkę manną dmuchać Wie, czego, chce, bezkopromisowy, bardzo ambitny. Warto pouczyć go wyrozumiałości dla własnych i cudzych słabości Odpowiedz Link Zgłoś
ona013 Re: Numerologiczne znaczenie imion II 15.11.04, 23:00 Proszę o Kamilę, Artura i jak znajdziesz Milę. Dziękuję bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Numerologiczne znaczenie imion II 16.11.04, 10:39 Ja również poproszę: Nataniel . Pa Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Nataniel 16.11.04, 19:45 Nataniel - konsekwentny, uporządkowany, uparty. Lubi i potrzebuje czuć się bezpiecznie. Pracowity i samodzielny. Można liczyć na jego pomoc, wstawia się za porzywdzonymi. Odpowiedzialny. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Kamila, Artur, Mila 16.11.04, 19:42 Nie mam gdzie znajdować, ja to po prostu liczę i analizuję na bieżąco Kamila - kobieca, delikatna i miła. Łatwo ją urazić, potrzebuje wiele akceptacji ze strony bliskich. Może być nerwowa. Uczynna i przyjazna. Artur - smakosz życia, lubi wszelkie przyjemności zmysłowe. Kochający i cierpliwy. Często potrzebuje zewnętrznej mobilizacji do wzięcia się za siebie. Ma dobry gust. Mila - silna, przebojowa, ambitna. Ma realistyczne podejście do życia. Ważne jest dla niej bezpieczeństwo materialne. Potrafi postawić na swoim. Odpowiedz Link Zgłoś
joannamichal Re: Numerologiczne znaczenie imion II 16.11.04, 13:17 Jeżeli chodzi o moje imię to jest trafione w 100%, dlatego chciałabym się jeszcze dowiedzieć czegoś o imieniu Matylda. Pozdrawiam Joanna i Matylda (08.l0.2003) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: Numerologiczne znaczenie imion II 16.11.04, 19:47 Matylda - opis jak dla Nataniela Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Skąd Ty to wszystko wiesz ? ;) 17.11.04, 14:08 Jak w tutule. Pozdrawiam Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: Skąd Ty to wszystko wiesz ? ;) 17.11.04, 14:50 liczę, Madziarku, liczę ) Odpowiedz Link Zgłoś
joannamichal Re: Matylda 18.11.04, 17:21 Fakt, czasami zastanawiamy się kiedy wyczerpią się jej baterie. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia30 Re: Numerologiczne znaczenie imion II 21.11.04, 10:42 Ewo w miarę możliwości proszę o znaczenie imienia Kaja i Arkadiusz.Wielkie dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
isza1 Re: Numerologiczne znaczenie imion II 21.11.04, 13:00 Jeśli mogę poproszę o opisik do imion ELIASZ JEREMIASZ FRANCISZEK ZOFIA z góry bardzo dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
rosanna Re: Numerologiczne znaczenie imion II 21.11.04, 13:41 Ja poprosze o Roksane. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: Numerologiczne znaczenie imion II 12.01.05, 16:59 Roksana - opis jak dla Jeremiasza. Ceni elegancję i dobre maniery. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Roksana 12.01.05, 17:00 > Roksana - opis jak dla Jeremiasza. Ceni elegancję i dobre maniery. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Eliasz, Jeremiasz, Franciszek, Zofia 12.01.05, 16:58 Eliasz - imię wybitnie zależne od daty urodzin. A o dacie urodzin możesz przeczytać na mojej stronie Jeremiasz - myslący, stara się być obiektywny, lubi analizować wszystko, co go otacza. Obserwator. Logiczny. może mieć tendencje do zamykania się w sobie Franciszek - pragmatyczny, pracowity, odpowiedzialny i solidny. Nieco z rezerwą podchodzacy do ludzi, ale raz zdobyty, pozostaje wierny przyjaciołom. Zofia - Rozrywkowa, błyskotliwy dowcip, łatwość prowadzenia dyskusji, przyciąga ludzi. Ciepła kobietka. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Kaja, Arkadiusz 12.01.05, 16:53 Kaja - pobudzona, ambitna, pełna energii i werwy, elokwentna, wrażliwa, z dużą intuicją, może być nerwowa. Arkadiusz - delikatny, wrażliwy, czuły, ma talenty dyplomatyczne. Bystry obserwator, lubi sprawiać innym przyjemność. Łatwo staje się pasywny, więc potrzebuje mobilizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
dalliw Re: Dalia, Liwia 21.11.04, 23:43 Przepraszam, że dopisałam sie do Nataniela. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Dalia, Liwia 12.01.05, 17:02 Dalia - imię bardzo zalezne od daty urodzenia. Elokwentna, dbająca o innych. Liwia - podobnie datę urodzenia możesz zliczyć na mojej stronie www. -- więcej o numerologii: www.numerolog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Nataniel 28.12.04, 13:46 reed28 napisała: > Prosze o sprawdzenie imienia Nataniel Dziekuje Reed28 przeczytaj wyżej, już było Madzia Mama Nataniela Odpowiedz Link Zgłoś
kacperka211 Re:Kacper 30.12.04, 19:55 Bardzo proszę o sprawdzenie znaczenia imienia Kacper Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Kacper 12.01.05, 17:04 Kacper - i znów imię, którego znaczenie jest podobne jak znaczenie daty urodzenia. A o niej możesz poczytać na stronie www. Odpowiedz Link Zgłoś
ktosik17 Re: Numerologiczne znaczenie imion II 23.11.04, 08:56 ja bardzo proszę o Sandrę i Olgę - dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
marusia72 Re: Numerologiczne znaczenie imion II 26.11.04, 12:10 a ja poprosze Iwo, Ilona Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia0 Re: Numerologiczne znaczenie imion II 26.11.04, 14:00 Ja bym prosila o Sylwie i Tomka. Oraz Monike. Jak mozesz to sprawdz czy te imiona czyli Sylwia i Tomek moga byc np. para jako chlopak i dziewczyna tzn. chodzic ze soba. Z góry dziex pap Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Sandra 12.01.05, 17:07 Olga była. Sandra - towarzyska, niekłopotliwa, miła i pełna wdzięku. Lubi ludzi, najczęsciej ze wzajemnoscią. Powinna szkolić sobie silną wolę. Odpowiedz Link Zgłoś
dagi.j Re: Numerologiczne znaczenie imion II 27.11.04, 11:26 Witam Cie Ewo barzo prosilabym o sprawdzenie imion Hubert Dagmara Radosław z gory bardzo, bardzo dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
jasko_mama Re: Numerologiczne znaczenie imion II 27.11.04, 22:11 A co numerologia mówi na temat imienia AMANDA? Znaczenie z książek jest piękne, ciekawe czy numerki też tak mówią? pozdrawiam Basia Odpowiedz Link Zgłoś
ziuta74 Re: Numerologiczne znaczenie imion II 28.11.04, 20:01 czesc ewa! nie znalazlam marii antoniny (wzglednie samej marii i samej antoniny). gdybys miala wolna chwile to podlicz prosze moja ksiezniczke. dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
omn3 Re: Numerologiczne znaczenie imion II 12.12.04, 17:13 Witam ja poprosze o interpretacje OLIVER MAGDALENA NORBERT LIVIA Odpowiedz Link Zgłoś
daria4 Re: Numerologiczne znaczenie imion II 13.12.04, 10:51 Ja poproszę bardzo i imiona: EMILIA AGNIESZKA KAROLINA ADRIANNA PATRYCJA Z góry wielkie dzięki )) Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Numerologiczne znaczenie imion II 13.12.04, 14:53 Mam wrażenie, ze przynajmniej niektóre z tych imion można znaleźć w poprzednim wątku ewy.gs. Odpowiedz Link Zgłoś
ladylu Re: Numerologiczne znaczenie imion II 13.12.04, 21:20 Hej! fajny temat... jesteśmy ciekawi naszych imion, jeśli można wiec... ))))))))))) Ludwika i Marcin... co one znaczą? Zuzanka już była. dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: Numerologiczne znaczenie imion II 21.12.04, 17:34 postaram się wpaść jutro-pojutrze i odpowiedzieć. A jezeli chcecie przeczytać interpretację daty urodzenia, to jest na mojej stronie www. Oczywiście, w tym wypadku to raczej wskazówka, bo wiele innych danych ma na człowieka wpływ... Pozdrowienia serdeczne Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
asumpta_77 Re: Numerologiczne znaczenie imion II 21.12.04, 22:26 ja poprosze o interpretacje imoin: Maria, Stoigniew,Aleksandra i Dobrawa ew. Dobrochna DZIEKUJE Odpowiedz Link Zgłoś
asioka76 Re: Numerologiczne znaczenie imion II 22.12.04, 12:19 jeżeli to nie sprawi kłopotu to proszę o: Elwira ,Oliwia ,Joanna nigdzie wyżej nie znalazłam ich opisu z góry dziękuję!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ksas Re: Numerologiczne znaczenie imion II 22.12.04, 13:07 witam, a imie Pola, bardzo prosze... Odpowiedz Link Zgłoś
mariolcia77 Re: Numerologiczne znaczenie imion II 22.12.04, 19:01 Szukałam i nie znalazłam znaczenia imion Jarek, Konrad, Mariola, Maryla, więc prosze Odpowiedz Link Zgłoś