brzysialinka 24.11.04, 13:52 Drogie mamy kiedy wasi Kubusie obchodzą imieniny?? Dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam. Aga, mama Kubusia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antysia30 Re: Pytanko do mam Jakubów 25.11.04, 01:23 witaj., ja zarzadzilam imieniny mojego Kubyw pazdzeirniku. bo urodziny ma w maju, a najpopularniejsze imieniny Jakuba sa 1 czerwca i 25 lipca - to w wakacje. to potem nawet imprezki by nie mogl dla kumpli zrobic.. dlatego mamy w pazdzierniku, bo 1 czerwca to by mu "przepadal" dzein dzeicka pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
brzysialinka Re: Pytanko do mam Jakubów 25.11.04, 12:09 Ja własnie tez chciała bym ustalic kiedy miałby obchodzic imieniny. W pazdzierniku bym nie chciała, bo to zaraz po urodzinkach, a w czerwcu tez nie z oczywistych powodów. Zostaje 25 lipiec, no i jeszcze w imienniku znalazłam, ze są tez 29 listopada, ale nie wiem czy w tym dniu wogóle figuruje w kalendarzach. Odpowiedz Link Zgłoś
basias82 Re: Pytanko do mam Jakubów 25.11.04, 13:25 Nasz Jakubek urodził sie 10 kwietnia- imieninki obchodzi zas 30 kwietnia. Pozdrawiamy- mama i Kuba Odpowiedz Link Zgłoś