poziomka212 01.03.05, 13:23 co myslicie o tym imieniu? jakie sa zdrobnienia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a_weasley Re: Adrianna 01.03.05, 13:27 poziomka212 napisała: > jakie sa zdrobnienia? Ada. > co myslicie o tym imieniu? Że jak ma być Ada, to proponuję zastanowić się nad rzadką obecnie Adelą. Odpowiedz Link Zgłoś
idaaa Re: Adrianna 01.03.05, 21:58 No niestety nie przepadam za tym imieniem... Zdecydowanie wolę podobnie (choć nie do końca) brzmiacą Mariannę nie mówiąc już o Marcjannie... Odpowiedz Link Zgłoś
roxana_br Adrianna, tak! 02.03.05, 06:25 Bardzo ładne imię, podoba mi się i mam z nim same dobre skojarzenia. Zresztą, tak z Adrianną, jak i z Adrianem . Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Adrianna 02.03.05, 13:01 Niestety wogole nie podoba mi sie to imie. Wole Adele badz Adelajde. Odpowiedz Link Zgłoś
pelegrino Re: Adrianna 03.03.05, 14:48 imie samo w sobie moim zdaniem ładne, ale mnie kojarzy się z aktorka-Biedrzyńską (jakoś nie wiem czemu mam złe skojarzenia), no i niestety: Ada, to nie wypada! Ciągle by to slyszała na korytarzu Ale, jak mówiłam, samo w sobie mi się podoba. A zdrobnienie może byc jeszcze Adrianka... Odpowiedz Link Zgłoś
cysia.b Re: Adrianna 03.03.05, 15:57 A mnie się podoba zdrobnienie Ada, natomiast pełna forma imienia niezbyt. Odpowiedz Link Zgłoś