nicol-e 04.03.05, 11:25 Mam Natanka- swego czsu, ponad rok temu napisała do mnie mama nataniela, podała date imienin- chyba grudzień. niestety nie moge znalexc teraz ani postu , ani daty w kalendarzu- prosze o pomoc, kiedy mój synek obchodzi imieniny pozdrawiam- Aurelia- mama Oliwiera i Natana Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziarek_edziecko Re: Natan- imieniny 04.03.05, 11:49 Witaj Nicole. Tu mama Nataniela. Natan obchodzi imieniny w Dzien Bozego Narodzenia 25.grudnia. Pozdrawiam serdecznie. Madzia mama Natusia Odpowiedz Link Zgłoś
a_weasley Re: Natan- imieniny 04.03.05, 12:47 madziarek_edziecko napisała: > Witaj Nicole. > Tu mama Nataniela. Natan obchodzi imieniny w Dzien Bozego Narodzenia 25 grudnia A to nie wiem dlaczego... Natanael to hebrajski odpowiednik Bartłomieja, imieniny 24 sierpnia (patrz noc sw. Bartłomieja). Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Natan- imieniny 04.03.05, 12:55 Pisałam o imieninach Natana. Sama do końca nie wiem kiedy są imieniny Nataniela . Gaudencja dosc obszernie napisała mi o tym imieniu na priv, jest kilka dat imienin Nataniela, moze sobie moje dziecię wybrac. A Natan to przeciez inne imię Pozdrawiam Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Do nicol-e 04.03.05, 13:01 Witam!śliczne imiona mają Twoje dzieci.Moja przyjaciółka ma wlaśnie Oliwiera Natana!!Ja będę mieć Natana Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Do nicol-e 04.03.05, 13:02 Mamoemmy, gratuluje wyboru imienia!~ Pozdrawiam Mama Nataniela Odpowiedz Link Zgłoś
nicol-e Re: Do nicol-e 04.03.05, 16:08 mamo emmy- to moze ja jestem tą prezyjaciółką? Oliwier i Natan to bardzo rzadkie imiona- w moim miescie jedyne.i do tego w zestawie dwójki dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Do nicol-e 04.03.05, 21:58 )Ania ma jednego synkaNazywa się Oliwier Natan) Odpowiedz Link Zgłoś