mygda 18.03.05, 22:43 Przed chwila ogladalm program i byla w nim pani o imieniu Wisła )))) przyznam sie ,ze pierwszy raz spotkalam sie z takim imieniem ... a Wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
idaaa Re: Wisła...:) 18.03.05, 22:44 Hmmm... Brzmi nieźle aczkolwiek na miejscu Wisły wolałabym być chyba Wisławą Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Wisła...:) 19.03.05, 10:36 Wisła Surażska, ekspert Centrum Badań Regionalnych. Co ciekawe, właśnie znalazłam ją na liście wyborczej PO pod nazwiskiem Wiesława E. Surażska. Wyglada więc na to, że pod innym imieniem pani funcjonuje w mediach, a inne nosi w rzeczywistosci. Niemniej zawsze mi się jej imię podobało - takie wdzięczne, choć dla córeczki pewnie wybrałabym Wisławę (które to imię szczerze mi się, w odróżnieniu od Wiesławy, podoba). Odpowiedz Link Zgłoś
roxana_br Wisława a Wiesława 22.03.05, 02:15 Też wolę Wisławę od Wiesławy. A Wisła brzmi ciekawie. Słyszałam o Odecie, którą przezywano "Odrą". A później z tego wyszła "Ospa". Boshe, miała dziewczynka dzieciństwo... =| Odpowiedz Link Zgłoś
linna-altair Re: Wisła...:) 02.09.05, 20:06 Oj nie.Przecież Wisła kojarzy się(oprócz rzeki)z klubem piłkarskim(akurat jestem z KRAKOWA) Odpowiedz Link Zgłoś