lunatica 03.04.05, 18:41 - takie imiona nadano dzisiaj dziewczynce na chrzcie... Olwię rozumiem, ale Luna ?!? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forencja Re: Oliwia Luna 03.04.05, 18:52 U nas w kościele chrzczono na Wielkanoc Oliwię Weronikę (czyli bardziej typowo, niż Oliwia Luna ), a poza tym Karola, Martynę, Julię, Urszulę i Kacpra. Sporo było tych dzieci Pomimo, że miasteczko dosyć niewielkie. A imię Luna nie podoba mi się Kojarzy się oczywiście z księżycem. Odpowiedz Link Zgłoś
adziunia Re: Oliwia Luna 03.04.05, 19:22 Luna, tak miala na imie moja kotka :] Nie podoba mi sie ani Oliwia ani Luna Odpowiedz Link Zgłoś
tawananna Re: Oliwia Luna 03.04.05, 19:26 Może to na Twoją cześć . Stwierdzili, że Lunatica to zbyt ekscentrycznie . Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: Oliwia Luna 03.04.05, 19:32 U mnie na Wielkanoc tez chrzcieli Oliwie, a takze Klaudie, jak zwykle Aleksandre. Pamietam tez, ze bylo dwoch Szymonow, Tomasz i Piotr. Luna coz fantazja rodzicow, dobrze, ze to drugie imie! Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Oliwia Luna 03.04.05, 21:16 Luna jest dosyc popularna teraz w Niemczech, moze rodzicie tu to imie uslyszeli? Ania Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: Oliwia Luna 03.04.05, 21:36 A moze maz Hiszpan?Pozdrawiam.Ps.Znajoma Hiszpanka ma tak na nazwisko. Odpowiedz Link Zgłoś