cwiatooschec 15.04.05, 16:50 Chłopcy: Dawid 2x Jakub 2x Jonatan Łukasz Maciej Mateusz Michał Mikołaj Oliwier Oskar Piotr Zachariasz Dziewczynki: Zuzanna 2x Aleksandra Julia Karolina Maria Marta Martyna Nikola Wiktoria Kilka dzieci dzisiaj bezimiennych: 5-ciu chłopców i 2-ie dziewczynki. Wielka szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forencja Re: Wnś, Toruń, 15.04.2005 15.04.05, 16:53 Zachariasz! Pięknie Chociaż i tak wolę Zacharego Miło, że ludzie nadają to imię (całkiem niedawno był jeden Zachariasz w warszawskim WnŚ). Poza tym Jonatan, chociaż tu istnieje niebezpieczeństwo Dżonatana... Z imion dla dziewczynek najgorsza jest chyba ta Nikola Martyna już powoli (z tego, co pisała Gaudencja) zaczyna mieć podobne konotacje, jak Damian i Adrian, ale to imię akurat miło mi się kojarzy, pomimo, że jako takiego nie lubię (czy wiecie, że po polsku ono tak naprawdę powinno brzmieć Marcina )? Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Wnś, Toruń, 15.04.2005 15.04.05, 19:34 forencja napisała: > Zachariasz! Pięknie Chociaż i tak wolę Zacharego Miło, że ludzie nadają > to imię (całkiem niedawno był jeden Zachariasz w warszawskim WnŚ). P Zachariasz! Ja też się bardzo cieszę, i w pełni podzielam zdanie Forencji A z tą Nikolą ludzie naprawde mogliby dać sobie spokój Kwiatuszku, powiedz, kiedy były urodzone te dzieci? czy w Toruniu jest tak samo duże opóźnienie w publikacji zdjęć, jak w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś
cwiatooschec Re: Wnś, Toruń, 15.04.2005 15.04.05, 22:07 gaudencja napisała: > Kwiatuszku, powiedz, kiedy były urodzone te dzieci? czy w Toruniu jest tak samo duże opóźnienie w publikacji zdjęć, jak w Warszawie? Nie, u nas poślizg jest mniejszy. W dzisiejszej gazecie są dzieci urodzone między 23-cim marca a 6-tym kwietnia. Odpowiedz Link Zgłoś
biedrona1 Re: Wnś, Toruń, 15.04.2005 15.04.05, 22:36 Mam pytanie co to jest Wnś??? Nie śledzę narodzin dzieci? Ale nie wiem nawet gdzie to publikują? Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Wnś, Toruń, 15.04.2005 15.04.05, 22:54 "Witajcie na Świecie" - dodatek Wyborczej z noworodkami, pulikowany niestety w dalece nie wszystkich regionach kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Wnś, Toruń, 15.04.2005 15.04.05, 23:07 cwiatooschec napisała: > Nie, u nas poślizg jest mniejszy. W dzisiejszej gazecie są dzieci urodzone > między 23-cim marca a 6-tym kwietnia. Dzięki I z góry przepraszam za molestowanie, ale bardzom ciekawa, kiedy konkretnie urodził się Zachariasz czasem obserwuję, że jakieś niecodzienne imiona pojawiają się w gazecie wkrótce po forumowych wątkach na ich temat i tak się zastanawiam, czy mi się za dużo nie roi, ale hmm... bo ja wiem? W kazdym razie gdybym popadała w paranoję, koniecznie mi o tym powiedzcie ))) Odpowiedz Link Zgłoś
cwiatooschec Re: Wnś, Toruń, 15.04.2005 16.04.05, 09:31 gaudencja napisała: > bardzom ciekawa, kiedy konkretnie urodził się Zachariasz Zachariasz przyszedł na świat 31-ego marca, a nazwisko też ma na "Z". I potężny z niego chłop , bo prawie 4-ro kilowy. Odpowiedz Link Zgłoś
idaaa Re: Wnś, Toruń, 15.04.2005 17.04.05, 22:24 "Podłączam" się pod głosy wyżej- mi również podoba się Zachariasz Niezły (baaaardzo niezły) jest również DAwid i Łukasz ale Oliwier i Nikola podobają mi się już znacznie mniej i... Zaraz!!!!! Halo!!!!!! A GDZIE JEST KUBUŚ??!! Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Wnś, Toruń, 15.04.2005 17.04.05, 23:09 idaaa napisała: Zaraz!!!!! Halo!!!!!! A GDZIE JEST KUBUŚ??!! na drugim miejscu... Odpowiedz Link Zgłoś
idaaa Re: Wnś, Toruń, 15.04.2005 18.04.05, 14:29 No własnie... Czyżby (mam nadzieję) jakaś zmiana?? Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Wnś, Toruń, 15.04.2005 18.04.05, 10:55 Jonatan i Zachariasz - piękne i miłe zaskoczenie pojawienia sie tych imion. Wśród dziewczynek żadnego zaskoczenia, wciąż te same imiona, a szkoda Oczywiscie i Julia i Jakub nadal popularni Madzia Odpowiedz Link Zgłoś