amelia83 24.04.05, 17:56 dziewczynki: zuzanna 9 aleksandra 8 weronika 6 alicja 5 julia 5 maja 5 magdalena 5 karolina 4 klaudia 4 pola 4 wiktoria 4 dominika 3 gabriela 3 kinga 3 maria 3 natalia 3 oliwia 3 zofia 3 anna 2 agata 2 agnieszka 2 amelia 2 ewelina 2 justyna 2 małgorzata 2 barbara daria emilia ewa iga izabela hanna helena jagoda kamila klaRA lidia lilia lena marianna milena nikol olga patrycja zyta chłopcy: mateusz 10 jakub 9 jan 8 kacper 7 szymon 7 bartosz 4 piotr 4 aleksander 3 filip 3 franciszek 3 maciej 3] michał 3 wojciech 3 adam 2 dawid 2 ignacy 2 karol 2 krzysztof 2 mikołaj 2 olaf 2 paweł 2 tomasz 2 artur bartek bartłomiej cezary eryk borys damian igor jeremi kajetan konrad łukasz makary maks marcel mieszko patryk ryszard seweryn stanisław tymoteusz wiktor witold Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andaba Re: WnŚ warszawa 24.04.05, 18:07 Niemożliwe, Julia na czwartym miejscu. A Mateusz w czołówce chyba już kilkanaście lat... Odpowiedz Link Zgłoś
itymonka Re: WnŚ warszawa 24.04.05, 18:10 Niektore meskie imiona bardzo na tak hmmm nie chce mi sie ich w tej chwili wymieniac powiem tylko ze Ignacy w liczbie 2 bardzo cieszy mam nadzieje ze rodzice Maksa zdecyduja sie na Maksymiliana albo na Mkasyma Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: WnŚ warszawa 24.04.05, 18:30 itymonka napisała: > mam nadzieje ze rodzice Maksa zdecyduja sie na Maksymiliana albo na Mkasyma ...a jak się sami nie zdecydują, to moze im warszawski USC w tym pomoze... Dzięki, Amelio! W tym tygodniu Zyta, Marianna, Ignacy, Kajetan, Jeremi, Makary, Witold ) Lilia ma nazwisko ormiańskie; Nikol ma nazwisko rzeczownikowe, nie kończące się na "a", pospolite. Odpowiedz Link Zgłoś
idaaa Re: WnŚ warszawa 24.04.05, 21:27 Tylko 5 Julek?? Czyżby szykowała się jakaś zmiana?? I nawet Kubuś na miejscu nr 2... Do tego pojawiły się Klara, Marianna, 2 Ignasi (!!), Seweryn i Makary Tylko co tu robi taki kwiatek jak Nikol??!! Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_b Re: WnŚ warszawa 24.04.05, 22:48 A mnie ucieszył Ryszard, Witold i Seweryn . Odpowiedz Link Zgłoś