abiela 26.06.05, 22:58 Co powiecie na Anzelma? Mi jakos nie lezy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Anzelm 26.06.05, 23:09 A mi się podoba jest naprawdę niezłe. Tylko nie umiem sobie wyobrazić małego Anzelma... Odpowiedz Link Zgłoś
emi28 Re: Anzelm 27.06.05, 00:28 Opiekowałam się przez rok małym (wowczas dwuletnim) Anzelmem w Berlinie. Lubię to imię ze względu na niego, ale jakoś specjalnie mnie nie zachwyca. Mój podopieczny nazywał się Anselm Ben Christopher Rommel - brzmi dumnie Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Anzelm 27.06.05, 11:01 emi28 napisała: > Opiekowałam się przez rok małym (wowczas dwuletnim) Anzelmem w Berlinie. Lubię > to imię ze względu na niego, ale jakoś specjalnie mnie nie zachwyca. Mój > podopieczny nazywał się Anselm Ben Christopher Rommel - brzmi dumnie Ten Ben mnie odrzuca. Brzmi dla mnie strasznie amerykansko. No a to nazwisko, hoho. Christopher za to baaardzo mi sie podoba, duzo bardziej od Krzysztofa. Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Anzelm 27.06.05, 18:52 Nawet niezłe, ale bardzo kojarzy się z Bohatyrowiczem... Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Anzelm 04.05.06, 23:02 andaba napisała: > Nawet niezłe, ale bardzo kojarzy się z Bohatyrowiczem... To chyba pozytywne skojarzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Anzelm 05.05.06, 23:14 Ostatnio znow przypomnialo mi sie to imie. Cos w sobie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Anzelm 24.11.05, 19:01 Coraz bardziej mi sie podoba to imie i mysle, ze kiedys wroci. Jest IMO bardzo meskie. Odpowiedz Link Zgłoś
syksy Re: Anzelm 15.10.14, 14:46 Mi się to imię podoba, jednak nie jest w mojej czołówce. Odpowiedz Link Zgłoś
a_andzia28 Re: Anzelm 15.10.14, 15:05 Mnie się nie podoba. Trochę trudne do wypowiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
liliowewzgorze Re: Anzelm 15.10.14, 15:42 hmm... chyba nie, ale nie jest najgorsze, u kogoś bym doceniła za małą popularność i bezpretensjonalność, sama bym nie nadała. Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Anzelm 15.10.14, 16:22 Nie podoba mi się brzmienie tego imienia. U kogoś bym doceniła, bo jest tradycyjne, bezpretensjonalne, z historią itd.. Odpowiedz Link Zgłoś
iziula1 Re: Anzelm 16.10.14, 11:14 To imię ma w sobie urok. U innych bym doceniła swemu synowi bym nie nadała. Wydaję mi się też że Anzelm nie zyska na ilości nadań jak chociażby Krzesimir, Feliks, Stefan na tyle aby imię się osłuchało i nie dziwiło. Odpowiedz Link Zgłoś