magsalfano 03.07.05, 20:23 Zrobmy sobie ranking imion które według Was sa brzydkie i na pewno nie nadałybyscie ich swoim dzieciom. "BrzydkicH" celowo jest w cudzysłowiu gdyz to co podoba sie mnie moze sie komus nie podobac i odwrotnie Proponuje wpisywac po 5 imion meskich i zenskich. Mam jeszcze tylko mała prosbe, mianowicie zeby sie nie obrazac jesli ktos z uczestników naszej zabawy imie wg Was najpieknijesze uzna za "brzydkie" i wpisze je w ranking. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwcia75 Re: Ranking imion "brzydkich" 03.07.05, 20:59 imiona typu: czesław/a wiesław/a mieczysław/a bolesław jadwiga (a zwlaszcza Jadźka) Józek Edward a z tych nowszym to te zagramaniczne imiona typu Wanesa, Brajan, Alan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Nemo Re: Ranking imion "brzydkich" IP: *.w81-49.abo.wanadoo.fr 26.04.07, 08:30 Antonina Maja Czesława i inne -sławy Jolanta Mariola Alfons Brajan i inne spolszczane imiona Krystian Czesław i inne - sławy Miłosz Odpowiedz Link Zgłoś
natalka85 Re: Ranking imion "brzydkich" 03.07.05, 21:31 Żeńskie - Halina - Czesława - Agata - Danuta - Grażyna Męskie - Alfons - Cyryl - Bożydar - Mieczysław - Wacław Odpowiedz Link Zgłoś
katja_79 Re: Ranking imion "brzydkich" 12.07.05, 18:06 Makary Ewelina Lucyna Igor Ernest Bronisława Klementyna Ismena Adolf Może same w sobie nie są aż tak tragiczne ale w połączeniu z śmiesznym nazwiskiem... Odpowiedz Link Zgłoś
boczek31 Re: Ranking imion "brzydkich" 11.02.06, 13:53 katja_79 napisała: > Makary - nie mój gust > Ewelina - jw. > Lucyna - ładne, w moim guście > Igor - średnie > Ernest - nie > Bronisława - jw. > Klementyna - nie > Ismena - jw. > Adolf - jw. > Może same w sobie nie są aż tak tragiczne ale w połączeniu z śmiesznym > nazwiskiem... Odpowiedz Link Zgłoś
boczek31 Re: Ranking imion "brzydkich" 11.02.06, 13:50 natalka85 napisała: > Żeńskie > - Halina - nie > - Czesława - jw. > - Agata - ładne > - Danuta - jw. > - Grażyna - średnie > > Męskie > - Alfons - nie > - Cyryl - jw. > - Bożydar - jw. > - Mieczysław - jw. > - Wacław - jw. Odpowiedz Link Zgłoś
poliksena Re: Ranking imion "brzydkich" 03.07.05, 21:37 żeńskie: 1. Dżesika/Jessica 2. Nicole/Nikola 3. Klaudia 4. Sandra 5. Lena męskie: 1. Oliwier/Oliver 2. Denis 3. Brajan/Brian 4. Kewin/Kevin 5. Max/Maks Odpowiedz Link Zgłoś
boczek31 Re: Ranking imion "brzydkich" 11.02.06, 13:54 poliksena napisała: > żeńskie: > 1. Dżesika/Jessica - nie > 2. Nicole/Nikola - nie > 3. Klaudia - nie mój gust > 4. Sandra - jw. > 5. Lena - ładne > > męskie: > 1. Oliwier/Oliver - nie > 2. Denis - jw. > 3. Brajan/Brian - jw. > 4. Kewin/Kevin - jw. > 5. Max/Maks - jw. Odpowiedz Link Zgłoś
magsalfano Re: Ranking imion "brzydkich" 03.07.05, 21:47 Zenskie- Edyta Renata Bożena Nikola/Wanesa/Dzesika/Andzelika Wioletta Meskie- Brajan/Kewin itp Bogdan Igor Borys Wiktor Odpowiedz Link Zgłoś
boczek31 Re: Ranking imion "brzydkich" 11.02.06, 13:56 magsalfano napisała: > Zenskie- > Edyta - może być > Renata - nie > Bożena - ładne > Nikola/Wanesa/Dzesika/Andzelika - nie > Wioletta - może być > > Meskie- > Brajan/Kewin itp - nie > Bogdan - ujdzie > Igor - średnie > Borys - nie > Wiktor - nie mój gust > Odpowiedz Link Zgłoś
kostusia Re: Ranking imion "brzydkich" 03.07.05, 22:03 Żeńskie: Oliwia, Dobrochna, Emma, Wiktoria, Amelia, męskie: Gniewomir, Eryk, Szymon, Oliwier, Oskar. Odpowiedz Link Zgłoś
anka241 Re: Ranking imion "brzydkich" 03.07.05, 23:06 Męskie: Józef Zbigniew Brian Kevin Alfons Żeńskie: Placyda Ida Florentyna Nikola Marianna forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=25792577 Odpowiedz Link Zgłoś
boczek31 Re: Ranking imion "brzydkich" 11.02.06, 13:58 anka241 napisała: > Męskie: > Józef - nie > Zbigniew - nie > Brian - jw. > Kevin - jw. > Alfons - jw. > > Żeńskie: > Placyda - nie > Ida - wolę Idalię > Florentyna - nie > Nikola - nie > Marianna - ładne > > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=25792577 Odpowiedz Link Zgłoś
meggi82 Re: Ranking imion "brzydkich" 03.07.05, 23:34 Żeńskie- Zofia Franciszka Antonina Patrycja Stefania (Czesława,Władysława itp) Męskie- Sebastian Franciszek Zdzisław Mieczysław (Czesław,Bolesław,Władysław) Jasiu Odpowiedz Link Zgłoś
boczek31 Re: Ranking imion "brzydkich" 11.02.06, 14:00 meggi82 napisała: > Żeńskie- > Zofia - może być > Franciszka - nie > Antonina - ładne > Patrycja - nie mój gust > Stefania (Czesława,Władysława itp)- jw. > > Męskie- > Sebastian - nie mój gust > Franciszek - średnie > Zdzisław - nie > Mieczysław (Czesław,Bolesław,Władysław)- jw. > Jasiu - nie mój gust Odpowiedz Link Zgłoś
lilarose Re: Ranking imion "brzydkich" 04.07.05, 12:06 Męskie: Waldemar Janusz Zdzisław Wiesław Karol Wojciech Rafał Kewin Arnold Denis Pafnucy Żeńskie: Stanisława Scholastyka Czesława Mirosława Aneta Jolanta Mariola Wioletta Arletta Andżelika Julita Pamela Amanda Samanta Dżesika Odpowiedz Link Zgłoś
boczek31 Re: Ranking imion "brzydkich" 09.02.06, 15:51 stanowczo protestuję! uważam, że Wojciech i Rafał to najpiękniejsze imiona. proszę nie obrażać moich kumpli! Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: Ranking imion "brzydkich" 04.07.05, 12:51 MĘSKIE: Dawid Kacper Nikolas Kev(w)in Franciszek ŻEŃSKIE: Angelika Elżbieta Danuta Wiesława Mariola Odpowiedz Link Zgłoś
sdomitrz Re: Ranking imion "brzydkich" 04.07.05, 13:20 Danuta Dobrochna Mieczysława/Wiesława/Zdzisława i t.p. z tej grupy Mariola Dagmara Jadwiga Józef Tymon Klaudiusz Jacek Jonatan Zbigniew Mieczysław/Wiesław/Zdzisław i t.p. z tej grupy Odpowiedz Link Zgłoś
boczek31 Re: Ranking imion "brzydkich" 09.02.06, 15:52 masz coś do Elżbiety? przecież to takie piękne imię! Odpowiedz Link Zgłoś
boczek31 Re: Ranking imion "brzydkich" 11.02.06, 14:06 mieszkowamama napisała: > MĘSKIE: > Dawid - może być > Kacper - straaasznie popularne > Nikolas - nie > Kev(w)in - nie > Franciszek - średnie > ŻEŃSKIE: > Angelika - ujdzie > Elżbieta - śliczne > Danuta - ładne > Wiesława - nie > Mariola - nie Odpowiedz Link Zgłoś
gunka2 Re: Ranking imion "brzydkich" 04.07.05, 12:57 Katarzyna Malgorzata Aleksandra Marzena Agnieszka Rafal Gabriel Wiktor Pawel Kewin Odpowiedz Link Zgłoś
boczek31 Re: Ranking imion "brzydkich" 11.02.06, 14:07 gunka2 napisała: > Katarzyna - może być > Malgorzata - jw. > Aleksandra - średnio > Marzena - ładne > Agnieszka - ujdzie > > Rafal - cudo > Gabriel - nie > Wiktor - nie > Pawel - nie > Kewin - nie Odpowiedz Link Zgłoś
idalkas Re: Ranking imion "brzydkich" 04.07.05, 13:20 Karol Piotr Arkadiusz Olivier Alan Jolanta Olivia Wiktoria Anna Odpowiedz Link Zgłoś
illka1 Re: Ranking imion "brzydkich" 04.07.05, 14:04 Dżesika, Dobrochna, Wioletta, Teresa, Iwona,Scholastyka Marian, Zenon, Donat, Alan, Eugeniusz Odpowiedz Link Zgłoś
hamster_killer Re: Ranking imion "brzydkich" 04.07.05, 15:25 Dżesika, Andżelika, Patrycja, Klara, Iwona Klaudiusz, Krystian, Kazimierz, Patryk, Bruno Odpowiedz Link Zgłoś
kawusia76 Re: Ranking imion "brzydkich" 04.07.05, 15:28 Mariola Violetta Żaneta Edyta Renata Emilia Patrycja Anna ( ale tu to chodzi o jedna i konkretną i wszystkie typu SStanisława,Wiesława,Jadwiga,Kazimiera itd Wojciech Waldemar Karol Adam Maciej i jak wyzej Stanisław itd Odpowiedz Link Zgłoś
boczek31 Re: Ranking imion "brzydkich" 11.02.06, 14:10 idalkas napisała: > Karol - ładne > Piotr - nie mój gust > Arkadiusz - jw. > Olivier - jw. > Alan - jw. > > Jolanta - może być > Olivia - nie > Wiktoria - średnie > Anna - jw. Odpowiedz Link Zgłoś
glista_ludzka Re: Ranking imion "brzydkich" 04.07.05, 16:16 żeńskie: Sandra Monika męskie: Wacław Jacek Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Ranking imion "brzydkich" 04.07.05, 17:01 brzydkie? pretensonalne >modne< dziwolągi Nicole, Jessica, Vanessa, Margeritka, Ineska (!!), Nadia, Lena Kevin, Brajan, Majkel (serio tak piszą), Olivier, i jeszcze Oskar i Kacperek - bardziej niemęskie od niego to juz tylko Gracjan ) Odpowiedz Link Zgłoś
olkaroza Re: Ranking imion "brzydkich" 04.07.05, 17:50 1. jadwiga 2. aneta 3. renata 4. bozena 5. irena 6. dorota 5. kazimiera, wiesława, władysława, itp 1. wiesław, władysław itp 2. borys 3. kosma 4. alfons 5. adolf i inne 1. Odpowiedz Link Zgłoś
boczek31 Re: Ranking imion "brzydkich" 11.02.06, 15:24 olkaroza napisała: > 1. jadwiga - nie mój gust > 2. aneta - może być > 3. renata - nie mój gust > 4. bozena - ładne > 5. irena - jw. > 6. dorota - jw. > 5. kazimiera, wiesława, władysława, itp - nie > > > 1. wiesław, władysław itp - nie > 2. borys - nie > 3. kosma - nie > 4. alfons - nie > 5. adolf i inne nie > 1. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Ranking imion "brzydkich" 04.07.05, 23:54 po 5, powiadasz? Niech będzie: męskie: Oliwier, Kamil, Adrian, Arkadiusz, Krystian żeńskie: Nikola, Martyna, Kamila, Natasza, Milena. Odpowiedz Link Zgłoś
tawananna Piszcie po PIĘĆ imion! 05.07.05, 07:37 Jeśli ktoś ma potem taki ranking podliczyć, piszcie dokładnie po 5 imion (i bez kolejnych pięciu w nawiasie). Wyjątkiem są wersje pisowni imienia. Odpowiedz Link Zgłoś
theodorka Re: Ranking imion "brzydkich" 05.07.05, 08:37 Genowefa Nadia Natasza Nikola Dżesika Oliwier Brajan Kewin Kamil Miłosz (wolę Miłosława) Odpowiedz Link Zgłoś
boczek31 Re: Ranking imion "brzydkich" 11.02.06, 15:26 theodorka napisała: > Genowefa - ble > Nadia - ładne > Natasza - nie > Nikola - nie > Dżesika - nie > > Oliwier - nie > Brajan - nie > Kewin - nie > Kamil - nie mój gust > Miłosz (wolę Miłosława) - ładne Odpowiedz Link Zgłoś
marylennox Re: Ranking imion "brzydkich" 05.07.05, 10:48 Męskie: Kamil Dominik Mieczysław Gustaw Klaudiusz Nikola Wanessa Angelika Józefa Stanisława Odpowiedz Link Zgłoś
boczek31 Re: Ranking imion "brzydkich" 11.02.06, 15:27 marylennox napisała: > Męskie: > Kamil - nie mój gust > Dominik - ładne > Mieczysław - nie > Gustaw - nie > Klaudiusz - nie > > Nikola - nie > Wanessa - nie > Angelika - średnie > Józefa - nie > Stanisława - nie Odpowiedz Link Zgłoś
girlfriend Re: Ranking imion "brzydkich" 06.07.05, 21:12 żeńskie: Ewelina Dżesika Wanessa Mariola Jadwiga męskie: Oliwier Kacper Łukasz Kevin Tomasz Odpowiedz Link Zgłoś
boczek31 Re: Ranking imion "brzydkich" 11.02.06, 15:30 girlfriend napisała: > żeńskie: > Ewelina - nie mój gust > Dżesika - nie > Wanessa - nie > Mariola - średnie > Jadwiga - jw. > > męskie: > Oliwier - nie > Kacper - straaaasznie popularne > Łukasz - ładne > Kevin - nie > Tomasz - ujdzie Odpowiedz Link Zgłoś
minerwamcg Re: Ranking imion "brzydkich" 07.07.05, 14:31 Mariola Jadwiga Wioletta Mieczysława Józefa Alfons Mieczysław Edward Cezary Feliks Odpowiedz Link Zgłoś
kakui Re: Ranking imion "brzydkich" 07.07.05, 14:38 Zofia Lucyna Bronisława Celina Jessica/Dżesika Olivia/Oliwia Zdzisława Zofia Ksandra Bożena Alojzy Zdzisław Waldemar Bożydar Mieczysław Odpowiedz Link Zgłoś
mallika Re: Ranking imion "brzydkich" 21.07.05, 22:49 Poza spolszczonymi amerykańskimi i francuskimi wynalazkami oraz imionami staropolskimi zakończonymi na -sław, -sława, za zdecydowanie najbrzydsze uważam: Męskie -Patryk -Dawid -Oskar -Kacper -Jan Żeńskie -Wanda -Barbara -Magdalena -Elwira -Zofia Odpowiedz Link Zgłoś
boczek31 Re: Ranking imion "brzydkich" 11.02.06, 15:36 mallika napisała: > Poza spolszczonymi amerykańskimi i francuskimi wynalazkami oraz imionami > staropolskimi zakończonymi na -sław, -sława, za zdecydowanie najbrzydsze uważam > : > Męskie > -Patryk - nie mój gust > -Dawid - może być > -Oskar - nie > -Kacper - ujdzie > -Jan - nie > Żeńskie > -Wanda - średnie > -Barbara - ładne > -Magdalena - może być > -Elwira - średnie > -Zofia - ujdzie Odpowiedz Link Zgłoś
boczek31 Re: Ranking imion "brzydkich" 11.02.06, 15:34 kakui napisała: > Lucyna - ładne > Bronisława - nie > Celina - nie mój gust > Jessica/Dżesika - nie > Olivia/Oliwia - jw. > Zdzisława - jw. > Zofia - ujdzie > Ksandra - nie > Bożena - ładne > > Alojzy - nie > Zdzisław - jw. > Waldemar - jw. > Bożydar - jw. > Mieczysław - jw. Odpowiedz Link Zgłoś
boczek31 Re: Ranking imion "brzydkich" 11.02.06, 15:32 minerwamcg napisała: > Mariola - średnie, ale ujdzie > Jadwiga - jw. > Wioletta - ładne > Mieczysława - nie > Józefa - nie > > Alfons - nie > Mieczysław - nie > Edward - średnie > Cezary - jw. > Feliks - nie Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie75 Re: Ranking imion "brzydkich" 07.07.05, 15:08 zenskie: Sylwia Wioletta Bozena Mariola Aldona meskie: Adrian Alfons Czesław Alan Arnold Odpowiedz Link Zgłoś
boczek31 Re: Ranking imion "brzydkich" 11.02.06, 15:38 bonnie75 napisała: > zenskie: > Sylwia - nie mój gust > Wioletta - może być > Bozena - ładne > Mariola - średnie > Aldona - nie > > meskie: > Adrian - nie mój gust > Alfons - nie > Czesław - nie > Alan - nie > Arnold - nie > > > Odpowiedz Link Zgłoś
karolinda Re: Ranking imion "brzydkich" 07.07.05, 15:24 alfons,karol,mateusz,michal,tobiasz gienia,maryska,gabryska,angelika,aska Odpowiedz Link Zgłoś
glista_ludzka Re: Ranking imion "brzydkich" 07.07.05, 16:39 karolinda napisała: > alfons,karol,mateusz,michal,tobiasz > > > gienia,maryska,gabryska,angelika,aska Mam pytanko w sprawie Maryśki, Gabryśki, Aśki - czy chodzi o te akurat formy, czy o formy podstawowe tych imion, tj. Maria, Gabriela, Joanna? > Odpowiedz Link Zgłoś
karolinda Re: Ranking imion "brzydkich" 08.07.05, 16:47 tak ani gabriela,ani maria czy genowefa nie podobaja mi sie,joanna moze byc,ale aska juz nie Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie75 PS 07.07.05, 19:15 Michal? Karol? Maria? Gabriela? sa brzydkie??????????? MICHAŁ????? No juz sie nie wtracam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aneta157 Re: Ranking imion "brzydkich" 08.07.05, 10:10 Dla mnie imiona brzydkie, to te które źle mi się kojarzą i nie potrafię sie od tego zdystansować: Zdzisława, Marzena, Martyna, Olga, Irena Zdzisław, Mieczysław, Damian, Dawid, Kamil - tez kwestia skojarzenia Odpowiedz Link Zgłoś
kinguch Re: Ranking imion "brzydkich" 08.07.05, 10:59 Angelika, Sandra, Wanessa(wszystkie te udziwnione!) Wiktoria, Monika, Elżbieta Damina, Grzegorz, Marek, Arek, Olivier Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Ranking imion "brzydkich" 08.07.05, 15:01 Brzydkie - bardzo subiektywne pojecie. Dla kazdego cos innego jest brzydkie. No,ale sprobujmy. Oto imiona, ktore ja osobiscie uwazam za brzydkie: M: Stefan Teodor Marian Tadeusz Kazimierz Z: Zdzislawa Dorota Katarzyna Sylwia Danuta Odpowiedz Link Zgłoś
theodorka Re: Ranking imion "brzydkich" 08.07.05, 16:50 madziarek_edziecko napisała: > Brzydkie - bardzo subiektywne pojecie. Dla kazdego cos innego jest brzydkie. > No,ale sprobujmy. Oto imiona, ktore ja osobiscie uwazam za brzydkie: > > M: > > Stefan > Teodor > Marian > Tadeusz > Kazimierz > > > Z: > Zdzislawa > Dorota > Katarzyna > Sylwia > Danuta Jak widać bardzo subiektywnie - większość z tych imion (oprócz Katarzyny i Sylwii) uważam za ładne, jeśli nie bardzo ładne. Odpowiedz Link Zgłoś
barbara15 Re: Ranking imion "brzydkich" 11.07.05, 15:30 Nikola, Genowefa, Celina, Hanna, Helena Stefan, Oskar, Oliwier, Jędrzej, Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Do Theodorki 12.07.05, 12:39 Theodorko, ale to tylko moje zdanie. Mi akurat nie podobają sie te imiona. Mamy zupełnie inny gust. Nikogo urazić nie chciałam. Pozdrawiam cieplo Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
theodorka Re: Do Theodorki 12.07.05, 18:16 madziarek_edziecko napisała: > Theodorko, ale to tylko moje zdanie. Mi akurat nie podobają sie te imiona. Mamy > > zupełnie inny gust. Nikogo urazić nie chciałam. > Pozdrawiam cieplo > Madzia Ale mnie nie uraziłaś, broń Boże Bardzo się cieszę, że ludzie mają inny gust, bo dzięki temu nadawane imiona są różnorodne Również pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Do Theodorki 18.07.05, 10:46 Cieszę sie Theodorko i bardzo mocno pozdrawiam. Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
boczek31 Re: Ranking imion "brzydkich" 11.02.06, 15:41 madziarek_edziecko napisała: > Brzydkie - bardzo subiektywne pojecie. Dla kazdego cos innego jest brzydkie. > No,ale sprobujmy. Oto imiona, ktore ja osobiscie uwazam za brzydkie: > > M: > > Stefan - nie > Teodor - nie > Marian - nie > Tadeusz - takie sobie > Kazimierz - nie > > > Z: > Zdzislawa - nie > Dorota - ładne > Katarzyna - ujdzie > Sylwia - nie mój gust > Danuta - ładne Odpowiedz Link Zgłoś
itymonka Re: Ranking imion "brzydkich" 11.07.05, 16:10 Męskie: Brajan, Kewin, Damian, Denis, Krystian Żeńskie: Nikola, Angelika, Żaneta, Vanessa, Mariola Odpowiedz Link Zgłoś
agusia516 Re: Ranking imion "brzydkich" 11.07.05, 19:59 Ja nie znoszę imienia Klaudia , jak już ktoś woła Klaudyna........ Odpowiedz Link Zgłoś