noshadow 09.07.05, 21:54 dziekuje za mnostwo korespondencji na wątku o imionach Lars Dorian, Herman, Alan. 21 czerwca urodziłam syna - ostatecznie zarejestrowaliśmy go jako Lars Łukasz (drugie imie po mężu). Mnostwo waszych osobistych opinii, jak i ostatecznie nasze uczucia pozwoliły nam wybrać imię, z ktorym życ bedzie nasze dziecko. Jestesmy bardzo zadowoleni. Z zarejestrowaniem nie było problemu. Serdecznie pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Urodzilam! Lars Łukasz 10.07.05, 11:13 Moje gratulacje i niech się synek zdrowo chowa! G. Odpowiedz Link Zgłoś
ajlii Re: Urodzilam! Lars Łukasz 10.07.05, 22:19 jak mówicie do Niego? interesują mnie zdrobnienia... Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_b Re: Urodzilam! Lars Łukasz 11.07.05, 09:45 Gratulacje. Niech się maluch zdrowo chowa. Odpowiedz Link Zgłoś
menadka Re: Urodzilam! Lars Łukasz 11.07.05, 15:33 Gratuluję ) Lars kojarzy mi się wyłącznie z perkusistą Metallicy Czy upodobania muzyczne mają związek z imieniem synka ? Odpowiedz Link Zgłoś
noshadow Re: Urodzilam! Lars Łukasz 11.07.05, 20:01 zdrabniamy Larsik Upodobania owszem - sluchamy z meżem metalu, ale nie mielismy bezposrednio na mysli Larsa Ulricha wybierając imie dla synka Odpowiedz Link Zgłoś