chuda_w-w Re: Dioniza 16.07.05, 17:44 Według mnie zbyt poważne jak dla dziewczynki a poza tym kojarzy mi sie z... dinozaurem... Odpowiedz Link Zgłoś
theodorka Re: Dioniza 16.07.05, 18:21 Ale przecież pełna forma tego imienia to Dionizja! Ładne Odpowiedz Link Zgłoś
tawananna Re: Dioniza 16.07.05, 20:50 Piszę, co widziałam . W jakichś wiadomościach telewizyjnych, podpis pod rozmówczynią. W takim razie albo oni się pomylili, albo USC . Dionizja podoba mi się bardziej od Dionizy. Odpowiedz Link Zgłoś
adziunia Re: Dioniza 16.07.05, 21:17 Ja na nagrobku widzialam Dionizę i tez sobie pomyslalam ze to jakis blad bo powinno byc Dionizja. Ani zenska ani meska wersja nie podoba mi sie Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Dioniza 16.07.05, 23:14 Jest i Dioniza, i Dionizja. Niezłe Może kiedyś będę uwzględniać w dalszej kolejności dla dziecięcia, skoro mam w zasobie Dionizego, a przewiduję ew. zmiany z męskiej formy na żeńską. Każdy z tych wariantów podoba mi się inaczej, ale mniej więcej na równi. Odpowiedz Link Zgłoś