ikaes 27.07.05, 13:47 Tak mają na imię moja ciocia (w skrócie Fenia), jej siostra (Wirka) i jej brat, uważam, że rodzice poszli na całość. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
theodorka Re: Eufemia, Wiridianna, Tytus 27.07.05, 13:53 Ładny zestaw. A ta Wiridianna to przypadkiem nie Wirydiana? Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Eufemia, Wiridianna, Tytus 27.07.05, 14:27 Podoba mi się Wirydiana bądź Wiridianna Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Eufemia, Wiridianna, Tytus 27.07.05, 22:16 Z Tytusem niekoniecznie, ale Wirydianna (niezależnie od pisowni) i Eufemia wymagają faktycznie odwagi. Ale to barwne imiona, Wirydianna moze się podobać, a Eufemia z kolei ma MSZ przepiękne zdrobnienia (Fema, Femka, Fienna, Ofka) - i w kategorii imion o ładnych zdrobnieniach wygrywa u mnie bezapelacyjnie, dystansując całą resztę. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Eufemia, Wiridianna, Tytus 07.04.06, 20:10 gaudencja napisała: i > > w kategorii imion o ładnych zdrobnieniach wygrywa u mnie bezapelacyjnie, > dystansując całą resztę. ATSD Fenia to też ładne zdrobnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
linna-altair Re: Eufemia, Wiridianna, Tytus 06.09.05, 19:17 Bradzo orginalne imiona wybrałaś dla dzieci.Eufemia i Wiridianna nawet i się podobają,ale Tyfus...ech no cuż jakby na to nie patrzeć to tez imię,ale ech..... Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja do linny-altair 06.09.05, 19:49 Skierowałaś to do rodziców cioci autorki wątku? Odpowiedz Link Zgłoś