idgam 04.08.05, 11:01 Witajcie, jakie znacie imiona dla chlopca na litere :M ? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pysia201 Re: imie dla chlopca na M 04.08.05, 11:13 Maciej , Makary, Maksym, Maksymilian, Maksymin, Manfred, Marcel , Marcelin, Marcin, Marek , Marian, Mariusz, Mateusz , Maurycy, Michał , Mieczysław , Mikołaj , Miłosz Z wyżej wymienionych najbardziej przypadły mi do gustu: Maksym , Marcel , Marcin i Miłosz!! =)) Odpowiedz Link Zgłoś
adziunia Re: imie dla chlopca na M 04.08.05, 11:26 Znam cale mnostwo maciej, makary, maksym, maksymilian, maksymin, malkolm, malwin, mamert, manfred, manswet, marcel, marceli, marcin, marek, marian, mariusz, mateusz, maurycy, melchior, michał, mieczysław, mieszko, mikołaj, miłorad, miłowan, miłosz, miron. Nie przepadam za imionami na M, ale z tych podoba mi sie Maksymin, Melchior i Miłosz. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: imie dla chlopca na M 04.08.05, 11:55 Jest jeszcze Maksymian, Miestwin, Miecisław, Maryn, Małomir, Małostryj, Małowuj, Marcelin, Marcelian, Marcjusz, Marcjan, Marut, Maryniusz, Maron, Marot, Marotas, Maro, Mauryn, Medard, Modest, Maur, Maurus, Melaniusz, Metody, Micheasz, Miłosław, Mścisław, Mojmir, Maksencjusz, Makryn, Masław, Matron, Męcimir, Męcisław, Męsław, Miłobor, Miłobrat, Miłochat, Miłoczat, Miłogost, Miłorad, Miłostryj, Miłowit, Miłowuj, Minigniew, Minogniew, Mirogod, Mirogniew, Mironieg, Mirosław, Misław, Modlibog, Morzysław, Mroczysław, Mszczuj, Mścibor, Mścigniew, Mściwoj, Mściwuj, Mysław, Myślibor, Myślidar, Myślimir A które Ci się podobają najbardziej? Odpowiedz Link Zgłoś
idgam Re: imie dla chlopca na M 04.08.05, 11:56 dzieki za propozycje ... a w ramach "wyjasnienia" czemu M ... ja- magda maz - marcin syn - michal ? - ... wypadaloby tez na M ;0) Odpowiedz Link Zgłoś
alexandra74 Re: imie dla chlopca na M 11.08.05, 21:43 Ojej, a miałam Ci proponować Marcin albo Michał) Mój najstarszy syn to Marcin, a najmłodszy (przyjdzie na świat w grudniu) będzie Michał. Apropos - mój wątek "Ewelina czy Agata" nieaktualny, dylemat rozwiązał sie sam po ubiegłotygodniowym USG:0) Średnio się ciesze z trzeciego syna, ale cóż, aby był zdrowy. Odpowiedz Link Zgłoś
aedo Re: imie dla chlopca na M 04.08.05, 18:34 A może Mikołaj, Maksymilian albo Miron? Odpowiedz Link Zgłoś
katrem Re: imie dla chlopca na M 11.08.05, 19:58 Marek albo Maciej - proste, niezbyt wymyślne Odpowiedz Link Zgłoś
marciszon4 Re: imie dla chlopca na M 13.08.05, 19:33 proponuję Mikołaj lub Marcel Odpowiedz Link Zgłoś
wanda731 Re: imie dla chlopca na M 16.08.05, 22:18 Witam serdecznie. Polecam Marka, mój mąż, Marek właśnie to wspaniały człowiek, facet i Tata, a to baaardzo duuużo! Pozdrawiam, Kasia. Odpowiedz Link Zgłoś
linna-altair Re: imie dla chlopca na M 03.09.05, 18:10 A dlaczego chcesz koniecznie na M? Odpowiedz Link Zgłoś
awe19 Re: imie dla chlopca na M 16.09.05, 18:04 Mam brata Marcina. Najbardziej podoba mi sie jednak Mikołaj :o) Odpowiedz Link Zgłoś