emi28 07.09.05, 21:32 Kiedyś był chyba taki wątek, ale nie udało mi się go znaleźć niestety. Mój synek właśnie rozpoczął edukację przedszkolną, grupa pięcio- i sześciolatków,24 osoby. Wśród nich: Denis, Alan, Kewin (ciekawe, czy to zbieg okolicznosci, czy poprostu w tej grupie wiekowej jest aż tak duzo tego typu imion), 3 Natalie, 2 Oliwie, 2 Szymonów, Kacper, Julia. Więcej nie zapamietałam. A jak u Waszych dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andaba Re: Przedszkolaki 07.09.05, 21:52 Poza trzema pierwszymi (chwała Bogu!) bardzo podobnie - Oliwie, Julie, Natalie. Odpowiedz Link Zgłoś
iga75 Re: Przedszkolaki 09.09.05, 09:29 u nas są dwie Joanny, Oliwia, Natalia, Maja, Marta, Iga, Katarzyna, Wiktoria, moja MArysia, Kacper, Radek, Konrad, Marcin, Maciek, Daniel - więcej imon nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
magsalfano Re: Przedszkolaki 09.09.05, 13:36 hej- w przedszkolu mojego Alka oprocz typowych teraz imion czyli Oliwii, Mai, Gai Weroniki, 3 Kacprów, 2 Kubusiów itd, itp sa blizniaki Lander i Lotar.... Chłopcy maja typowo polskie nazwisko ale podobno mamusia jest Holenderka.... Jak wam sie podobaja te imionka??? Odpowiedz Link Zgłoś
lordess Re: Lander , Lotar :-) 06.12.06, 12:04 Bardzo mi się podobają te imiona , bardzo ! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
julia221 Re: Przedszkolaki 06.02.06, 22:58 U mojego synka w przedszkolu sa: Julia - 2 Marta Bogna Aniela Kasia Agnieszka Emilia - 2 Antonina Klara Fransiszka Weronika Olga Danusia Jas (moj synek) Leonard Jakub - 2 Michal Antoni Makary Gaspar (nie wiem jak sie pisze) Szymon Bruno Bartek Maciek Iwo Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Przedszkolaki 06.02.06, 23:32 Ale ciekawe imiona! Gdzie to przedszkole? Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Przedszkolaki 07.02.06, 18:25 Naprawdę piękne imiona Mam nadzieję, że jest to zapowiedź tego, jak będzie się nazywać dzieci za następnych kilka-kilkanaście lat. Odpowiedz Link Zgłoś
nikita_81 Re: Przedszkolaki 12.02.06, 23:01 julia (moja) weronika nikola -2 emilka natalia hubert- 2 krzysiu kamil kuba-2 mikołaj vadim (fajowo) Odpowiedz Link Zgłoś
magdam2 Re: Przedszkolaki 13.02.06, 15:29 -Tosia -Agnieszka -Eliza -Luiza -Marta -Julia-2x -Weronika -Kasia -Adaś -Gerard, -Kamil -Alan -Norbert -Darek -Wincenty -Kacper -reszty imion z grupy mojej córci nie mogę sobie przypomnieć Odpowiedz Link Zgłoś
barcellona Re: Przedszkolaki 09.07.06, 18:43 Czyżby Ruczaj? Bo mały Gaspar brzmi znajomo A imionka świetne, jutro spisze z listy w przedszkolu u mojego synka, też prywatne w Krakowie, ale imionka sztampowe, niestety. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
barcellona Re: Przedszkolaki 10.07.06, 09:19 Jak obiecałam lista z krakowiskiego przedszkola- bardzo sztampowo,niestety Julia x2 Gabrysia Zuza Amelka Emilka Agnieszka Ania Zosia Jagoda Maja Jakub x3 (!) Bartosz x3(!) Filip Krzyś Michał Kamil Sebastian Łukasz Piotr Konrad Albert (mój syncio) Odpowiedz Link Zgłoś
stamag Re: Przedszkolaki 13.02.06, 18:44 U mojego synka w przedszkolu: Krzyś x2 (jeden mój ) Bruno Dominik Hubert Jakub Mateusz x2 Paulinka Zosia x2 Julia x3 (!) reszty nie pamiętam... Odpowiedz Link Zgłoś
marta2808 Re: Przedszkolaki 09.07.06, 18:21 Z tego co pamiętam: 2 Julie 2 Marysie Wiktoria Ewelina Iga (moja siostra) Bartek Kacper Janek Jest to (a właściwie była) zerówka. Odpowiedz Link Zgłoś
magdmaz Re: Przedszkolaki 09.07.06, 21:02 Grupa moich dzieci: Julia x2 Zuzia x2 Karolina Oliwia Basia Zosia i Michasia Filip x3 Piotruś Szymek Marcel Paweł Adaś Kacperek Mikołaj Odpowiedz Link Zgłoś
ikaes Re: Przedszkolaki 06.12.06, 14:39 Grupa 3-4 latków - nie znam imion wszystkich dzieci, ale wiem, że jest Julia, Zuzia, Pola, Dominik, Jaś, Antoś, no i mój Franek. Odpowiedz Link Zgłoś
gyokuro Re: Przedszkolaki 07.12.06, 21:56 U nas w Lublinie, przedszkole państwowe: Juliusz (mój) Łukasz Mikołaj Adaś Filip Kacper Iga Nina Ania Gabrysia Zuzia Ewa Klara Hania Ola (razy 2 lub 3) Martyna Pola Julia I jeszcze jakieś, ale nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
panda74 Re: Przedszkolaki 08.12.06, 09:00 W grupie mojej córeczki imiona, które się powtarzają to Klaudia (nie przepadam, szczerze mówiąc) i Weronika. Reszta imion - zwykłe, pojedyncze. I o dziwo - ani jednej Julii, Oli, Natalii i Oliwii. Jeśli chodzi o imiona męskie to raczej zwykłe - Paweł, Michał, Czarek, Kacper. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Przedszkolaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 14:04 U mojego dziecka: Julia -2 razy Ola -2 razy Natalia Simona Karolina Laura Zuzia Mikołaj -3razy! Marcel Augustyn Łukasz Szymon Bartek Mateusz -2razy Milan Więcej nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: Przedszkolaki 10.12.06, 14:38 Wszędzie Julki... Moja najstarsza pociecha też Julia :o) Ale do przedszkola nie chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melania Re: Przedszkolaki IP: 86.73.46.* 04.05.07, 15:49 U mojego synka są oczywiście Jasie,Marysie, a z bardziej oryginalnych : Tereska, Ula, Marcos, Odpowiedz Link Zgłoś