anita.anita80 21.09.05, 12:28 WITAJCIE !WCZORAJ DOWIEDZIELIŚMY SIĘ ŻE SPODZIEWAMY SIĘ SYNKA MAMY JUŻ CÓRECZKĘ MARTYNKĘ I CHCEMY DLA SYNKA NADAĆ WŁAŚNIE TAKIE IMIONA OLAF LUDWIK (po pradziadku LUDWIK) CO O TYM SĄDZICIE? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: OLAF LUDWIK 21.09.05, 12:51 Tradycyjnie napiszę, że bardziej podoba mi sie drugie imię ale ten zestaw brzmi naprawdę nieźle. Myślę, że jest w porządku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: OLAF LUDWIK 21.09.05, 13:22 Brzmi ok, Ludwik baaardzo mi sie podoba. MOze na pierwsze? Odpowiedz Link Zgłoś
adziunia Re: OLAF LUDWIK 21.09.05, 14:00 Oba imiona bardzo lubie, ale w zestawie jakos dziwnie wygladaja Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_b Re: OLAF LUDWIK 21.09.05, 16:47 Ja osobiście nie przepadam za imieniem Olaf, ale w zestawieniu z Ludwikiem brzmi nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
linna-altair Re: OLAF LUDWIK 21.09.05, 19:15 Chyba Ludwik nawet ladniejszy od Olafa. Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: OLAF LUDWIK 21.09.05, 23:28 zabawne nasz Olaf Ksawery drugie imię ma po bracie swojego pradziadka zestaw OK Odpowiedz Link Zgłoś
lib Re: OLAF LUDWIK 22.09.05, 00:27 Fajnie, tylko od razu skojarzyło mi się z pewnym kolarzem nazwiskiem Olaf Ludvig. Ach, oglądało się kiedyś Wyścig Pokoju... Odpowiedz Link Zgłoś
cysia.b Re: OLAF LUDWIK 22.09.05, 12:53 lib napisała: > Fajnie, tylko od razu skojarzyło mi się z pewnym kolarzem nazwiskiem Olaf > Ludvig. Ach, oglądało się kiedyś Wyścig Pokoju... Mam dokładnie te same skojarzenia Odpowiedz Link Zgłoś
dobiesia Re: OLAF LUDWIK 22.09.05, 13:49 Tak, był taki kolarz....Zostawcie Ludwika i zmieńcie Olafa. Maksymilian Ludwik, Igor Ludwik, Ludwik Tadeusz? Odpowiedz Link Zgłoś
nutka132 Re: OLAF LUDWIK 25.10.05, 12:51 olaf to wspaniałe imię dla chłopca...mój syn ma właśnie takie imięi nigdy nie zamieniłabym na inne Odpowiedz Link Zgłoś
bodomlake Re: OLAF LUDWIK 25.10.05, 16:11 Mi się natomiast nie podoba Ludwik. Kojarzy mi się wyłącznie z płynem do mycia naczyć. Olaf także nie budzi zachwytu. Odpowiedz Link Zgłoś
aedo Re: OLAF LUDWIK 25.10.05, 23:45 Mi się Ludwik bardzo podoba. Trochę przeszkadza mi tylko skojarzenie z płynem do mycia naczyń. Czy oni musieli ten płyn właśnie tak nazwać??!! Odpowiedz Link Zgłoś
gosiawitek Re: OLAF LUDWIK 27.10.05, 14:34 olaf bardzo ładnie, natomiaszt ludwik niezabardzo delikatnie mówiac ale to drugie imię i nie ma sie czym przejmować Odpowiedz Link Zgłoś
pacynka27 Re: OLAF LUDWIK 31.10.05, 22:04 Oba imiona bardzo mi sie podobają ale... Ludwik - skojazenie z płynek niestety przesadza sprawę Olaf- jakoś tak brzmi "olewniczo" Ja bym szukała innych imion. Odpowiedz Link Zgłoś