little_voice 30.09.05, 18:15 Kurcze,Gaudencja jest strasznie ciekawa jak twój synek ma na imie,jeżeli jestem zbyt wścibska to przepraszam i cieplutko pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaemmy Zrobi się z tego tajemnica poliszynela:) 01.10.05, 16:22 Jak to jak ma na imię? -GAUDENTY))) Odpowiedz Link Zgłoś
dolmadakia Re: Zrobi się z tego tajemnica poliszynela:) 01.10.05, 16:44 Może choć rysopis) Odpowiedz Link Zgłoś
martka_k Re: Zrobi się z tego tajemnica poliszynela:) 01.10.05, 17:08 mamaemmy napisała: > Jak to jak ma na imię? > -GAUDENTY))) > Mamoemmy, nie na czasie jestes bo j\tu juz jakis czas temu wydedukowalismy, ze synek Gaudencji ma na imie RYMUT DDD Odpowiedz Link Zgłoś
theodorka Re: Zrobi się z tego tajemnica poliszynela:) 02.10.05, 11:18 mamaemmy napisała: > Jak to jak ma na imię? > -GAUDENTY))) > Wątpię Theodorka, co widziała synka Gaudencji (i ją też) na żywo )) Odpowiedz Link Zgłoś
dolmadakia Re: Zrobi się z tego tajemnica poliszynela:) 02.10.05, 16:44 theodorka napisała: > mamaemmy napisała: > > > Jak to jak ma na imię? > > -GAUDENTY))) > > > > Wątpię > > Theodorka, co widziała synka Gaudencji (i ją też) na żywo )) I pewnie po tym spotkaniu nic już nie jest takie jak dawniej)) Odpowiedz Link Zgłoś
theodorka Re: Zrobi się z tego tajemnica poliszynela:) 05.10.05, 18:05 dolmadakia napisała: > I pewnie po tym spotkaniu nic już nie jest takie jak dawniej)) Dlaczego tak uważasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
kiedy-mama Re: Do Gaudencji;-) 05.10.05, 17:56 To ja tez poprosze na priva, jesli mozna)) Tez jestem strasznie ciekawa... A przy okazji: gratuluje Ci wiedzy, naprawde, uwielbiam czytac wyszperane przez Ciebie informacje, i rady, nie tylko dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Do Gaudencji;-) 05.10.05, 19:21 A dziękuję serdecznie za miłe słowa )))) Odpowiedz Link Zgłoś