pacjent21 04.11.05, 18:29 pomocy. mam synka imieniem klaudiusz, nie wiem jak zdrobnić to imie żeby nie brzmiało np. KLODI przecież to głupie. Macie jakiś pomysł? Będę wdzięczna za każdą propozycję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: klaudiusz 04.11.05, 19:25 Mojego kolege zdrabnia sie Klaudek - MSZ calkiem sympatycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
pacjent21 Re: klaudiusz 06.11.05, 11:18 Klaudek całkiem sympatycznie. Dzięki! aA może jeszcze jakieś propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: klaudiusz 06.11.05, 15:41 Moze Duszek? Tak bardziej zartobliwie, troche staroswiecko, ale dla malego chlopca moze byc. Odpowiedz Link Zgłoś
pacjent21 Re: klaudiusz 09.11.05, 11:39 Piękne!!!!! Dzięki ten Duszek i Klaus Bardzo udanie nawet syn zaakceptował. Wielkie dzięki dziewczyny! Jestem ciekawa innych propozycji ale te są idealne. BRAWO Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: klaudiusz 09.11.05, 13:52 pacjent21 napisał: > Piękne!!!!! Dzięki ten Duszek i Klaus Bardzo udanie nawet syn zaakceptował. Pozdrow Klausa )) A ile on ma lat?! Ja znam tylko jednego Klaudiusza, na ktorego wszyscy mowia tylko i wylacznie Klaudiusz. Chodzi mi o jego znajomych, blizszych i dalszych. Przez chwile myslalam, ze to jego ksywka, ale on faktycznie ma tak na imie. Odpowiedz Link Zgłoś
pacjent21 Re: klaudiusz 10.11.05, 19:28 4,5 ale to chyba nie o tego Ci chodzi? Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś