megi79 01.12.05, 16:35 Cześć, wybrałybyście: Kornelia Róża czy Kornelia Klara? Rozważam jeszcze Anielę,ale nie wiem jakie 2-gie imię pasuje... Chcialabym jedno z tych 2 imion bo jestem wprost "zakochana" w skrótach:Nel,Nela,NellyDzięki za odpowiedzi,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andaba Re: Znów nudzę:)... 01.12.05, 16:40 Wolę Różę o d Klary, ale jako całość z Kornelią to lepsza Kornelia Klara. Odpowiedz Link Zgłoś
kajtus6 Re: Znów nudzę:)... 01.12.05, 16:41 Chyba Kornelia Roza lepiej mi pasuje, choc najbardziej mi sie podoba Klara, sama mam Klarusie. Kornelia Roza bardzo ladnie brzmi. Aniela tez fajnie. Moze Aniela Laura, albo Aniela Maria.... Mama malej Kiki Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Znów nudzę:)... 01.12.05, 20:21 Hej! Kornelia Roza moim zdaniem ladniej, ale moze byc tez Aniela, chocby Aniela Roza. Z innych drugich imion: Aniela Telimena Aniela Oktawia Aniela Franciszka Aniela Delfina Aniela Waleria Aniela Cecylia (bardzo ladnie, tylko strasznie slodko) Aniela Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
theodorka Re: Znów nudzę:)... 02.12.05, 15:48 Jestem za Anielą Dorotą, sama nadałabym swojej córce takie same imiona, tylko że w odwrotnej kolejności... A do Kornelii zdecydowanie Róża! Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Znów nudzę:)... 02.12.05, 18:55 Mysle, ze do Kornelii lepiej Roza pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
bodomlake Re: Znów nudzę:)... 02.12.05, 13:36 Kornelia Cecylia a z tych dwóch propozycji...no to sama nie wiem. Chyba jednak Kornelia Klara. Odpowiedz Link Zgłoś
imbirka Re: Znów nudzę:)... 02.12.05, 15:20 Kornelia Klara to chyba nie, bo za dużo k, r i l. Kornelia Róża - ładnie, aczkowliek jak bym na drugie w tym wypadku szukała imienia bardziej łagodnego w brzmieniu, np. Anna. Aniela bardzo mi się podoba, proponuję; Aniela Ludwika Aniela Teresa Aniela Felicja Aniela Rozalia Aniela Justyna Pozdrawiam, Imb. Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: Znów nudzę:)... 02.12.05, 19:31 Kornelia Róza- bardzo, bardzo ok!! Popieram bez dwoch zdan. Odpowiedz Link Zgłoś
tawananna Re: Znów nudzę:)... 04.12.05, 16:06 Kornelia Róża - cudny zestaw, nie szukałabym już nic więcej Odpowiedz Link Zgłoś