dolmadakia Re: Wiktor czy Aleksander? 02.03.06, 09:55 A tylko te dwa imiona wchodzą w grę???( Odpowiedz Link Zgłoś
anusia_22 Re: Wiktor czy Aleksander?-do dolmadakia 02.03.06, 11:24 a jakie inne proponujesz?pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
pepperann Re: Wiktor czy Aleksander? 02.03.06, 11:56 Ja bym wybrała Aleksandra. Byle by nie mówić Aleks. Moim zdaniem Alek to śliczne zdrobnienie, Olek - gorsze, ale też OK. Zarówno Wiktor jak i Aleksander podobają mi się średnio. Tak w niższych warstwach lubienia. Co byś powiedziała na Witolda? Moim skromnym zdaniem,bije Wiktora na głowę (jak nie dwie). Odpowiedz Link Zgłoś
aga10015 Zdecydowanie Wiktor 02.03.06, 12:27 Wiktor bardzo ładnie, Aleksander też ładnie, ale ja bym tak nie dałała synkowi na imię. Wiktor zdecydowanie na tak, ale zdecydowanie na nie oklepana Wiktoria! Odpowiedz Link Zgłoś
shilla01 Re: Wiktor czy Aleksander? 02.03.06, 14:34 hmmm, jesli wybierac z tych 2 , to Wiktor, ale to wszystko zalezy od tego jakie masz nazwisko. pamiętaj , ze powinno do niego pasować. Odpowiedz Link Zgłoś
anusia_22 Re: Wiktor czy Aleksander? 02.03.06, 15:00 dziekuje za wypowiedzi, czy ktos wie, jak z popularnoscia/nadawalnoscia tych imion? Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Wiktor czy Aleksander? 02.03.06, 15:05 Bieżace przybliżone statystyki warszawskie: www.gorny.najlepsze.pl/imiona/ Statystyki wśród całej ludności polskiej: Aleksander - w zaokrągleniu 108 tys. osób Wiktor - blisko 50 tys. osób Odpowiedz Link Zgłoś