abiela 03.03.06, 23:29 Co sadzicie? Wydaje mi sie, ze nadaje sie na polskie warunki... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Gundula 04.03.06, 11:33 Za bardzo się kojarzy z gondolą. Teoretycznie na polskie warunki się nadaje, ale nie brzmi szczególnie atrakcyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
theodorka Re: Gundula 04.03.06, 11:48 Ojej, jakie okropne! Sto razy wolę Urszulkę, a nawet Kordulę Odpowiedz Link Zgłoś
theodorka Re: Gundula 04.03.06, 11:50 Moim zdaniem imię Gundula świetnie pasuje do jakiejś gumowej kukły albo krowy na pastwisku Odpowiedz Link Zgłoś
tawananna Re: Gundula 04.03.06, 11:49 Okropne. Kojarzy mi się z brzydulą. Nie lubię imion na -ula, z wyjątkiem tych już utrwalonych jak Urszula. Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: Gundula 04.03.06, 12:37 A będzie się ładnie zgrywać z nazwiskiem? Bo jakoś nie wyobrażam sobie Gunduli Szczotki, Gunduli Kowalskiej czy Gunduli Kwiaciarek... I tak samo kojarzy mi się z gondolą, ewentualnę z Krasulą No i jak ta małą będzie się przedstawiać...? Moim zdaniem zbyt wyszukane. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Gundula 31.07.06, 23:02 Nie ma w Polsce ani jednej Gunduli, ale jest jedna Gundela, są dwie Gundiny, jedna Gundel i jedna Gunda. Odpowiedz Link Zgłoś