waranka 14.05.06, 20:26 moj brat z bratowa nie mogli sie zdecydowac na imie dla syna.dziecko dwa tygodnie bez imienia bylo.w koncu wzieli liste imion meskich( tzn bratowa chcila emil,ale brat jakos delikatnie jej wperswadowal)i zaczeli czytac,dziecko jakos sie ozywilo przy imieniu jakub i zostalona drugie ma emil Kuba jest rewelacyjny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: jakub 14.05.06, 21:10 Tak, rewelacyjny. Dlatego jeden na dziesięciu chłopców urodzonych teraz nosi takie imię. Odpowiedz Link Zgłoś
robin2510 Re: jakub 15.05.06, 20:12 Kinga urodziła sie w 2005r , położna się śmiała ze młoda urodziła się w roku chłopców, i to w dodatku Jakubów. I rzeczywiście na sali (a leżałam na ogólnej gdzie było nas ok 6 z rotacjami) conajmniej 2 zawsze było. Na dodatek na kilka moich najbliższych koleżanek ze 6 ma synków Jakubów !!! w przedziale wiekowym od 1 m-ca do 4 lat. Trochę za oklepane jak dla mnie imię, poprostu jest ich już za dużo.(bez obrazy dla mam jakubów) Odpowiedz Link Zgłoś