esteris 06.07.06, 22:55 co myslicie o imieniu SANDRA? czy znacie jakies Sandry? jesli tak jakie one sa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angami Re: SANDRA 06.07.06, 23:13 mialam kolezanke o tym imieniu w szkole sredniej, niestety nie wspominam jej zbyt milo. nalezala raczej do bardzo zbuntowanych osobek dlatego imie tez nie zbyt pozytywnie kojarze, poza tym wydaje sie troche za twarde, no i zalezy do jakiego nazwiska Odpowiedz Link Zgłoś
theodorka Re: SANDRA 07.07.06, 09:30 Pierwszej Sandry, którą poznałam, już nie pamiętam dobrze - wspominam ją dość miło, ale bez zbędnych zachwytów raczej (była w moim wieku) )). Druga natomiast była starsza ode mnie o jakieś 7 lat i była rewelacyjną, dobrą dziewczyną (koleżanki mówiły do niej per Sander) ). Trzecia była podobna do pierwszej . Czwarta - bogata, niepokorna, zbuntowana, niezależna, samodzielna. Robiła wiele rzeczy, na które inne osoby nie mogły sobie pozwolić . Raczej dopieszczona i wymuskana, o wiele bardziej, niż Sandry poprzednie. Odpowiedz Link Zgłoś
trrruskawa Re: SANDRA 07.07.06, 10:21 Kiedyś to imię bardzo mi się podobalo, ale to było bardzo dawno temu. Teraz już nie, nie w moim guscie. Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: SANDRA 07.07.06, 10:27 Jakieś tam Sandry w życiu poznałam. I choć były to raczej miłe osoby, to te imię zbrzydzało mnie do nich. Kojarzy mi się z salamandrą. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: SANDRA 07.07.06, 17:59 Imię źle mi się kojarzy, ale Sandra, którą znałam, była b. miłą osobą. Odpowiedz Link Zgłoś