mamamix 21.07.06, 22:46 Gdyby było . Jakie propozyje?? Szczerze mówią - ja mam zero pomysłow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olianka Re: Rodzeństwo Bartosza 21.07.06, 23:02 Pierwsze skojarzenie: Mikołaj Filip Hubert Karolina Liliana Ariadna Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Rodzeństwo Bartosza 21.07.06, 23:34 Miłosz, Filip, Mikołaj, Aleksander, Adam, Wiktor, Radosław, Wojciech, Jacek, Marceli, Remigiusz. Ewa, Emilia, Kornelia, Karolina, Gabriela, Małgorzata, Kinga, Agnieszka, Marianna, Dorota, Kalina. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka_bez_zapalek Re: Rodzeństwo Bartosza 22.07.06, 07:45 Filip Igor Mateusz Jeremi Zuzanna Klara Lilianna Kaja Odpowiedz Link Zgłoś
cynta Re: Rodzeństwo Bartosza 22.07.06, 17:34 Maciej, Kacper, Kajetan, Jacek, Jan, Michal Marianna, Dorota, Marcelina, Celina, Marcjanna, Jagna, Odpowiedz Link Zgłoś
a.og Re: Rodzeństwo Bartosza 22.07.06, 20:49 moja sasiadka ma Bartosza,a takze Karola i Julie-propozycje dosc ladne nieprawdaz? Odpowiedz Link Zgłoś
idaaa Re: Rodzeństwo Bartosza 22.07.06, 19:20 Moim skromnym zdaniem do Batroszka pasują Wersja z chłopcem: Tobiasz, Maurycy, Ignacy, Filip, Jerzy, Andrzej, Jędrzej, Juliusz, Robert, Franciszek, Antonii, Łukasz, Feliks Wersja damska: Julianna Marianna Cecylia Flora Florentyna Matea Klara Laura Aurelia Ida Idalia Ewa Łucja Eliza Urszula Zoja Michalina Nadzieja Pozdrawiam ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Rodzeństwo Bartosza 24.07.06, 13:26 A jakie masz preferencje immiennicze? Proponuję Filipa, Mirona, Jędrzeja oraz Gabrielę, Emilię i Leonię. Odpowiedz Link Zgłoś