mloda_mamusia2 08.08.06, 08:35 Niedlugo urodzi mi sie coreczka bardzo podoba mi się imie Kornelia a co wy o tym sądziecie i pomozcie mi do tego imienia wybrac drugie imie.Bardzo prosze naprawde nie wiem jakie mzoe bc drugie pasujące imię.Z góry dziękuje za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abiela Re: Imie Kornelia 08.08.06, 10:04 Kornelia jest całkiem w porządku i bardzo cie do tego imiena namawiam. Na drugie proponuję Kornelię Marię Kornelię Ignację Kornelię Leonię Kornelię Anielę Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka_bez_zapalek Re: Imie Kornelia 08.08.06, 10:23 Kornelia Ewa Kornelia Lea Kornelia Hanna Odpowiedz Link Zgłoś
trrruskawa Re: Imie Kornelia 08.08.06, 10:52 Bardzo ładne imię Kornelia Anna Kornelia Maria Kornelia Aniela(jak Abiela) Odpowiedz Link Zgłoś
aedo Re: Imie Kornelia 10.08.06, 14:04 Mi też się podoba Kornelia. Może Kornelia Anna? Odpowiedz Link Zgłoś
idaaa Re: Imie Kornelia 11.08.06, 16:34 Ładne imię Kornelia Anna Kornelia Ewa Kornelia Dagna Kornelia Irena Kornelia Flora Kornelia Florentyna Kornelia Jadwiga Kornelia Helena Kornelia Urszula Kornelia Zofia Odpowiedz Link Zgłoś
mloda_mamusia2 Re: Imie Kornelia 11.08.06, 19:39 Bardzo dziekuje wam za pomoc przekonaliscie mnie do tego imienia i mała bedzie cyba Kornelia Anna ale jeszcze nie jestesmy pewni mozecie dalej pisac swoje propozycje bede bardzo wdzieczna.Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
kkasia_lublin Re: Imie Kornelia 11.08.06, 22:57 ja tez mam kornelie, ale samą kornelie mówimy do niej Nelka lub Nel rózne sa reakceje na to imie, ale nam sie bardzo podoba i podobno Kornelie to wesełe i grzeczne dziewczynki....tak jest tez u nas pozdrawiam i powpdzenia Odpowiedz Link Zgłoś
mloda_mamusia2 Re: Imie Kornelia 12.08.06, 17:24 Juz jestem pewna ze to bedzie Kornelia a teraz piszcie jakie waszym zdaniem sa dziewczynki o tym imieniu(oczywiscie jesli znacie) Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
kkasia_lublin Re: Imie Kornelia 12.08.06, 23:08 moja Kornelia to baaardzo pogodne, grzeczne dziceko swoim usmiechem potrafi zdobyc kazde serce uwielbia jesc i to podobno też cech wspólna Kornelii www.pmail.pl/~kasia/kornelia/q.jpg to dzisiejsza fotka pozdrawiam Mamusie i przysłą Nelkę Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Imie Kornelia 13.08.06, 21:40 mloda_mamusia2 napisała: > Juz jestem pewna ze to bedzie Kornelia a teraz piszcie jakie waszym zdaniem sa > dziewczynki o tym imieniu(oczywiscie jesli znacie) Pozdrowionka Mój Tata uczy Kornelkę (13 lat), która jest bardzo inteligentną, utalentowaną, pracowitą i śliczną dziewczynką. Mówią na nią Kora. Odpowiedz Link Zgłoś
mloda_mamusia2 Re: Imie Kornelia 13.08.06, 17:32 Masz naprwade śliczną córeczkę gratuluje!!! i pozdrawiam.A teraz piszcie jak wasze dzieciaczki mają nna imię i jakie są bo poszukuje takze imienia dla coreczki kolezanki Odpowiedz Link Zgłoś
mloda_mamusia2 Re: Imie Kornelia 14.08.06, 18:38 Wiecie ostatnio spodobało mi się także imie Małgosia co sądzicie które lepsze Kornelia czy Malgosia??? a moze Antosia??? Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Imie Kornelia 15.08.06, 00:49 Kornelia, zdecydowanie! A Antosia jeszcze bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka_bez_zapalek Re: Imie Kornelia 19.08.06, 11:24 ja proponuję Kornelię zdrabnianą do Neli Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Imie Kornelia 15.08.06, 21:37 mloda_mamusia2 napisała: > Wiecie ostatnio spodobało mi się także imie Małgosia co sądzicie które lepsze > Kornelia czy Malgosia??? a moze Antosia??? Najładniejsza jest Antosia! Odpowiedz Link Zgłoś
trrruskawa Re: Imie Kornelia 19.08.06, 23:11 Na pewno nie Małgosia! Kornelia lub Tosia-oba brdzo ładne Odpowiedz Link Zgłoś
mloda_mamusia2 Re: Imie Kornelia 19.08.06, 08:49 A nie sadzicie ze obecnie imie Antosia jest bardzo popularne??? Bo nie chcialabym aby moja coreczka byla 1 z 10 Antosią w klasie.Z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mama1_24 Re: Imie Kornelia 19.08.06, 10:41 mam pytanie, które nie dotyczy tego tematu, czy maloda_mamusia2 nie jest czasem z Bydgoszczy? Odpowiedz Link Zgłoś
theodorka Re: Imie Kornelia 19.08.06, 16:03 Jestem za Antosią, a jeśli nie, to Kornelią . Małgosia jest trochę blada na tle tych imion . Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Imie Kornelia 19.08.06, 17:44 Wygląda na to, że to piękne (MSZ) imię wraca do łask, ale statystycznie w Warszawie (bo tylko z Warszawy są dane) rodzi się niecała jedna Antosia na 100 dziewczynek - rówieśniczek. To już jest popularność, która powoduje, że imię nie szokuje otoczenia, ale Twoja córka musiałaby mieć naprawdę dużego pecha, żeby spotkać kilka Antoś w klasie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ibby2 Re: Imie Kornelia 19.08.06, 23:09 Moje propozycje to: Anna Maria Ludwika pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: Imie Kornelia 23.08.06, 11:26 Ja również mam Kornelię, bez drugiego. Jest śliczna (moim skromnym zdaniem) pogodna w miarę grzeczna i uwielbia jeść )) Odpowiedz Link Zgłoś