bea-sjf Re: Tytus 04.09.06, 21:06 Fantastyczne )).Moja córka i najstarszy syn próbują je przeforsować dla najmłodszego brata ,świetnie nam pasuje do nazwiska ,ale coś czuję ,że to powoli stanie się "modne" imię ,więc upieram się przy innym . Najbardziej lubię je w zestawie : Tytus Lambert Odpowiedz Link Zgłoś
verdana Re: Tytus 04.09.06, 21:38 Niestety, mnie i mojemu 12-latkowi kojarzy się wyłacznie z małpą z Tytusa, Romka i Atomka. Na jeszcze jedno pokolenie - moim zdaniem - spalone. Odpowiedz Link Zgłoś
corleinne Re: Tytus 04.09.06, 22:42 Ja mam 24 lata, i dla mnie to wciąż Tytus de Zoo. (a w drugiej kolejności - Tytus Andronikus...) ALE: moja siostra ma lat 18, i dla niej to już przede wszystkim Tytus Hołdys. Odczarowanie Tytusa może nastąpić wcześniej, niż byśmy się tego spodziewały. Odpowiedz Link Zgłoś
kaeira Re: Tytus 04.09.06, 23:22 Romek i Atomek. Ale w ogóle dobre. Niestety, mi kojarzy się z angielskim słowem "tit" (tyt) - cycek. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Tytus 04.09.06, 23:49 kaeira napisała: > Romek i Atomek. > Ale w ogóle dobre. > Niestety, mi kojarzy się z angielskim słowem "tit" (tyt) - cycek. No kurcze i właśnie odpada dlatego u mnie, a tak bardzo mi się podoba! Odpowiedz Link Zgłoś
ena07 Re: Tytus 05.09.06, 11:27 Tak właśnie nazwałam synka, i coraz bardziej mi się podoba to imię. Rodzina i przyjaciele podchodzili bardzo sceptycznie ale już nie ma najmniejszego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: Tytus 05.09.06, 13:02 Imie swietne, bardzo mi sie podoba i zupelnie nie razi mnie skojarzenie z komiksem, choc jestem z tego pokolenia. Urzeka mnie zdrobnienie Tysio Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Tytus 05.09.06, 17:26 Brat mojego kolegi ma na imię Tytus. Ma 16 lat. Jego kolegom imię Tytus kojarzy się z ... nim! Odpowiedz Link Zgłoś