gosiaczek1975 18.09.06, 17:06 nie moge sie zdecydowac czy Marcel czy Adrian, jednego dnia przewaza jedno drugiego drugie. Chce poznac wasze opinie co myslicie i imieniu Marcel?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jamile Re: co myslicie o imieniu Marcel 18.09.06, 17:19 Ładne. Jak na mój gust zdecydowanie ładniejsze niż Adrian. KuKa * * * * * * * * * * * i jeszcze ktoś Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: co myslicie o imieniu Marcel 18.09.06, 21:15 Marcel jak bym miala wybierac miedzy tymi dwoma imionkami pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anyaa2 Re: co myslicie o imieniu Marcel 20.09.06, 18:00 Marcel to bardzo ładne i mało spotykane imie.Moim zdaniem ładniejsze niz Adrian,ktore brzmi troche twardo.Pozdrawiam.[link=www.TickerFactory.com/] [image noborder]tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;46/st/20070317/dt/7/k/8297/preg.png[/image] [/link] Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek1975 Re: co myslicie o imieniu Marcel 18.09.06, 17:21 dzieki szukam za i przeciw...Adrian mi sie podoba ale chyba zbyt twardo brzmi...a Marcel - Marcelek..hmm.. Odpowiedz Link Zgłoś
hyris Re: co myslicie o imieniu Marcel 18.09.06, 18:22 ja własnie dzisiaj zastanawiałam sie nad imionami i tez o marcelu myślałam Odpowiedz Link Zgłoś
grazwierz Re: co myslicie o imieniu Marcel 18.09.06, 18:27 Ładne imie, ale Adrian tez jest piekne.Mysle ze nie o to chodzi czy imie brzmi twardo czy nie.Tylko o to jak je wypowiadamy.Jesli ton naszego głosu bedzie spokojny i cieply to nawet takie imie jak Genowefa brzmi przyjemnie. Naogol imie kojarzy nam sie z jakas konkretna osoba.Marcel...... nie znam nikogo o takim imieniu, a Adrian to 11-letni bardzo madry i dzielny chłopiec.Dlatego gdybym miala taki imienny dylemat wybralabym wlasnie Adriana a nie Marcela.Ale to Twoj i Twojego meza wybor....... Ja zycze zdrowego dziecka.g. Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_dzwoneczek Re: co myslicie o imieniu Marcel 18.09.06, 19:07 Właściwie powinno być Marceli. Imię Marcel jest błędem, bądź też zdrobnieniem, który się upowszechnia niestety. Mnie się imię Marcel nie podoba. Wydaje mi się raczej niemęskie, takie jakieś lalusiowate, dla fircyka nadmiernie przejętego własnym wyglądem. Oczywiscie nie znaczy to, że wszystkich Marcelów za takich uważam, ale takie mam skojarzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaa22 Re: co myslicie o imieniu Marcel 18.09.06, 20:07 moj syn ma marcel wiec mi sie podoba.a wiesz ze wszyscy marcele to łobuzy??? popieram ze marcel to odłam imienia marceli.niepoprawne ale dla mnie ok Odpowiedz Link Zgłoś
angelika666 TYLKO MARCEL!!! 18.09.06, 20:17 Ja taszczę w "kangurzej torbie" małego Marcelka. Super piękne imię Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka.marcelek Re: co myslicie o imieniu Marcel 18.09.06, 20:43 A moj Marcel ma 5 lat i nie jest lalusiowaty, lobuz rtaczej tez nie, obecnie jest dumnym pierwszoklasista. Piekne imie Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-mama Re: Marcel !!!!!! 18.09.06, 21:14 super!bardzo mi sie podoba !niestety mój miły zdecydowanie przeciwny(dwa razy robiłm podejście i nic,może tym razem uda mi sie go przekabacić-jesli bedzie chłopak-on ubzdurał sobie Eryka) Odpowiedz Link Zgłoś
weea Re: co myslicie o imieniu Marcel 18.09.06, 22:05 piękne! mój patyczak miał tak na imię-jakis sentyment do tego imienia mam Odpowiedz Link Zgłoś
betti23 Re: co myslicie o imieniu Marcel 18.09.06, 22:13 Marcel-piekne imie-jelsi bede miala chlopca tak go wlansie nazwe-zawsze mialam to w planach 23tydzien ciazy trwa Odpowiedz Link Zgłoś
kiaram1 Re: co myslicie o imieniu Marcel 20.09.06, 13:05 Marcel jest światnie! Ja mam synka Marcelka ma juz 7 lat i jest cudowny. Aha i imie MArcel w takim właśnie brzmieniu równiez znajduje się w kalendarzu. Mój synek zarejestrowany jest jako Marcel a nie żaden MArceli. pozdrawiam Zdecydowanie MArcel jest świtnym imieniem dla małego jak i dużego Marcela:) Odpowiedz Link Zgłoś
madja6 Re: nie ładne 20.09.06, 16:02 na poczatku mial byc synek - Marcel ale usg pokazalo ze jest corcia- Amelcia jestem jak najbardziej za imieniem Marcelek Odpowiedz Link Zgłoś
anyaa2 Re: co myslicie o imieniu Marcel 20.09.06, 18:08 bardzo ładne jest imie Marcel. [link=www.TickerFactory.com/] [image noborder]tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;46/st/20070317/dt/7/k/8297/preg.png[/image] [/link] Odpowiedz Link Zgłoś
mo1717 Re: co myslicie o imieniu Marcel 07.11.06, 08:12 Zdecydowanie!!! Marcel jest o niebo ładniejsze od Adriana Odpowiedz Link Zgłoś