abiela 17.10.06, 11:01 Byłyśmy z Florą na nowej grupie dla dzieci i spotkałyśmy takie dzieci: Larissa Nele Nina Jermain (tata z Angoli) José Timon Diego (mama z kraju hiszpańskojęzycznego) W tv przypadkiem widziałam wczoraj może siedmioletnią dziewczynkę o imieniu Halina a na ulicy spotkaliśmy małego Theodora. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agi40 Re: Wczorajsze odkrycia 17.10.06, 23:20 a my w naszej grupie mamy takie imiona: dziewczynki: moja Amelia Charlotte Clara Charlotte (i jej mama i ja bylysmy zdziwione, ze pojawilo sie dwa razy), matka do niej mowi Leni Maite Lorena (mama nazywa sie Yolanda) Annika chlopcy: Jan Luca Dan Christian (mama Rumunka) Simon Marwin Robin Odpowiedz Link Zgłoś
agmani Re: Wczorajsze odkrycia 18.10.06, 15:34 Z ostatniego pobytu w szpitalu: Emma Lilli Charlotte (moze modne sie robi?) Ann Sophie Marie Louise i Lilly (blizniaczki) Juliane Zoe Vanessa (mama taka malutka Chineczka, a corcia bagatela 4400, cesarke jej robili) Brooklyn i nie pamietam Maddox albo Lennox (blizniaki) Alexander Konstantin Maximilian i Noah - po kilku Luca Emanuel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blurp Re: Wczorajsze odkrycia IP: *.jmdi.pl 18.10.06, 21:30 ja dziś spotkałam u dentysty na oko 6-cio letniego Tadzia (Tadeusza) hmm Odpowiedz Link Zgłoś
andzia794 Re: Wczorajsze odkrycia 18.10.06, 21:59 Czego człowiek nie wymyśli.... Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Wczorajsze odkrycia 20.10.06, 01:02 Chyba Tadzia nie jest tak trudno wymyslić? Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Wczorajsze odkrycia 18.10.06, 22:29 agmani napisała: > Marie Louise i Lilly (blizniaczki) IMO wybitnie nie pasują do siebie. > > Brooklyn i nie pamietam Maddox albo Lennox (blizniaki) Łooo matko! Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Wczorajsze odkrycia 18.10.06, 22:28 Maite brzmi strasznie Dan to faktycznie imię rumuńskie, znałam jednego Rumuna o tym imieniu. Marwin przez "w"? Odpowiedz Link Zgłoś
agi40 Re: Wczorajsze odkrycia 30.10.06, 00:44 Wlasnie przez "w", mama jego to podkreslila. Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Wczorajsze odkrycia 29.10.06, 19:13 Spore nagromadzenie bardzo orginalnych imion. Odpowiedz Link Zgłoś