asiaaiuto 08.11.06, 09:14 Zastanawiam się nad drugim imieniem dla córki. Marta ... ? Nie mam odwagi nadać jej Rita na pierwsze, więc może na 2? Tylko czy Marta Rita to nie za twardy zestaw? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annajustyna Re: Rita ? 08.11.06, 09:54 Byl juz watek o Ricie - po polsku Rycie badz Malgorzacie...Marta Rita brzmi troche jak Margarita...)))). Odpowiedz Link Zgłoś
troubleska Re: Rita ? 08.11.06, 11:15 asiaaiuto napisała: > Tylko czy Marta Rita to nie za twardy zestaw? chyba trochę za twardy... Mnie się imię Rita podoba, ale w zestawie z Martą już nie. Odpowiedz Link Zgłoś
theodorka Re: Rita ? 08.11.06, 14:56 Kojarzy mi się z Ritą Marley. W połączeniu z Martą - choć oba imiona lubię - brzmi źle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda_m Re: Rita ? IP: *.eu.org 08.11.06, 16:34 B. lubię imię RITA ). Ale w zestawie z Martą nie brzmi dobrze. Za twardo. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Rita ? 08.11.06, 18:00 Marta Rita mnie też się kojarzy z Margarytą; odradzam. Odważ się może na pierwsze? Po przyzwyczajeniu się wolę od Rity Rytę. Odpowiedz Link Zgłoś
asiaaiuto Re: Rita ? 08.11.06, 20:33 nie wiedziałam, że jest polska wersja Ryta. to już mi się nie podoba, tylko Rita. Ale macie racje Marta Rita = prawie Margarita )) Odpowiedz Link Zgłoś
idaaa Re: Rita ? 08.11.06, 20:43 A Rita Marta?? Zbyt odważnie, bo jednak- mimo wszystko- chyba lepiej?? Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Rita ? 08.11.06, 21:55 Rita nie podoba mi się zupełnie. Ryta byłaby ok. Odpowiedz Link Zgłoś