niunka24 27.11.06, 21:39 jak Wam się podoba? mężowi bardzo,ja nie jestem przekonana i nawet nie znam pochodzenia tego imienia.. co myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ria5 Re: Eliot? 27.11.06, 21:56 w ogole mi sie ni podoba...moze macie jeszcze inne pomysly?? Odpowiedz Link Zgłoś
niunka24 Re: Eliot? 27.11.06, 22:04 mi się też tak średnio. To wymysł męża) ja mam inne typy,co do któych jestem pewna, że MI Nsię podobają... a Eliot take jakieś...niewiem sama Odpowiedz Link Zgłoś
niunka24 Re: Eliot? 27.11.06, 22:10 mi się podoba m.in Mikołaj, Bruno, Brunon, a także np. Lew Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Eliot? 27.11.06, 22:14 Imiona podane przez Ciebie podobają mi się o wiele bardziej niż Eliot! Pozwolę sobie zaproponować jako kompromis Leona! Odpowiedz Link Zgłoś
niunka24 Re: Eliot? 27.11.06, 22:16 Mi też się podobają. A najbardziej Bruno, które jest,jak zwuażyłam,kontrowersyjne-częśc rodziny i znajomych je uwielbia,części się bardzo nie podoba Mikołaj pdoba się i mi i mężowi. Ale ja do Bruna mam sentyment po prostu... A leon....eh...nie wiem))pomyślę Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Eliot? 27.11.06, 22:34 Mnie się nie podoba, Bruno o wiele ładniejszy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tawananna* Re: Eliot? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 22:03 W ogóle nie podoba mi się, i na dodatek kojarzy mi się "nazwiskowo". Skoro nie jesteś przekonana, to szukajcie dalej po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: Eliot? 28.11.06, 19:50 Eliot (Elliot) pochodzi od Eliasza.Imie takie sobie,dla mnie jakby dwie litery L-J. Odpowiedz Link Zgłoś
niunka24 :)) 28.11.06, 20:39 no,to tak jakby mniał w imieniu inicjały Może dobra nazwa dla firmy, ale chyba nie dla dziecka. Niech zostanie Mikołaj, bo Bruno chyba nie przejdzie. Ale fajnie,że chociaż komuś,oprócz męża,się to imię podoba,nie jest takim całkowitym "dziwadłem"))) oczywiście, żartuję, każdy ma swój gust, ja nie jestem przekonana zupełnie do tego imienia, dlatego Was pytałam o opinie i raczej zgadzają się z moim podejściem do tego imienia... pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
herbarium Re: Eliot? 28.11.06, 20:43 Nie pasuje mi - może, z podobnie brzmiących, Eliasz? Odpowiedz Link Zgłoś