sandrus_22 23.12.06, 20:04 Mam 2 letniego synka Sebastianka a w lutym ma urodzic sie nam ukochana coreczka.Caly czas siedzimy z Rafalem i zastanawiamy sie nad imieniem dla malej.Mi podobaja sie Weronika Wiktoria Aneta Inez a Rafałowi: Anna Patrycja Aleksandra Myslalam zeby dac malej dwa imiona KONIECZNIE. Wiec wymyslilam Weronika Aneta Inez Wiktoria a Rafal Patrycja Anna lub Aleksandra Patrycja. BlagaM pomozcie wybrac jakis zestawik dla maluszka mojego.Albo podstawcie jakies swoje propozycje koniecznie na dwa imiona. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olianka Re: Imie dla dziewuszki 23.12.06, 20:13 Z Waszych propozycji wybrałabym Weronikę Aleksandrę. Od siebie zaproponuję Karolinę Wiktorię, bądź Wiktorię Karolinę i Berenikę Annę. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Imie dla dziewuszki 23.12.06, 20:20 Hej! Wybrałabym tylko Weronikę Anetę. A może kompromisowo - Weronika Anna, Weronika Patrycja lub Weronika Aleksandra? Pozdrawiam serdecznie i napisz, co wybierzecie! Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: Imie dla dziewuszki 23.12.06, 21:41 Aneta, Inez - odrzucam w przedbiegach. Proponuję zestaw: Anna Weronika Anna Wiktoria (brzmi bardzo majestatyczne) ew. Anna Julia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: Imie dla dziewuszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 22:09 Inez Wiktoria ew.Weronika Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: Imie dla dziewuszki IP: *.chello.pl 24.12.06, 00:28 Wiktoria Aleksandra Odpowiedz Link Zgłoś
candy26 Re: Imie dla dziewuszki 24.12.06, 10:33 Chyba najbardziej to Inez Wiktoria i Weronika Aneta.Aczkolwiek Patrycja Anna też bardzo ładnie brzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Imie dla dziewuszki 24.12.06, 11:06 Może zamiast Inez - Agnieszka? Z Waszych propozycji byłabym za Anną, ew. Weroniką - reszta nie podoba mi się w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
julka_31 Re: Imie dla dziewuszki 30.12.06, 15:25 Weronika Aneta lub Wiktoria Anna Odpowiedz Link Zgłoś
nina142 Re: Imie dla dziewuszki 30.12.06, 16:29 A może jeszcze: Weronika Łucja Laura Inez Klara Wiktoria Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kalinazkalinowa Re: Imie dla dziewuszki 31.12.06, 12:24 Ania ---- www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1504759 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonka Re: Imie dla dziewuszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 23:58 Najlepszy zestaw imion to Weronika -Aneta.Moja córeczka bedzie miec na imie Weronika-Klaudia i urodzi sie w kwietniu.Weronika to najpiekniejsze imie.Pozdrawiam odp jak dałas na imie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: Imie dla dziewuszki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 13:17 a może Laura Anastazja, A z Waszych propozycji to Anna w połączeniu z Wiktorią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LILA Re: Imie dla dziewuszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 11:51 Zgadzam sie ztoba iwonka ze pieknie pasuje Weronika -Klaudia,moja córeczka ma tak na imie i jest cudowna Odpowiedz Link Zgłoś
ria5 Re: Imie dla dziewuszki 31.01.07, 17:08 Z podanych przez Ciebie wybralabym ewentualnie Weronike (chociaz osobiscie wg mnie jest zbyt popularna ale najladniejsza z imion przez Ciebie zaproponowanych). Jako drugie imie dobralabym Aleksandre. Pozostale imiona w ogole mi sie nie podobaja. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.silenter Re: Imie dla dziewuszki 31.01.07, 22:27 Aleksandra Wiktoria Anna Wiktoria Weronika Anna. Inez, Aneta, Patrycja - nie!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Re: Imie dla dziewuszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 11:53 Zdecydowanie WERONIKA!Weronika-Patrycja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Imie dla dziewuszki IP: 81.15.194.* 01.02.07, 12:09 Tak mi jakoś przypasowała Patrycja Weronika. Moja kuzynka miała tak mieć na imię, ale ciotka się rozmyśliła i dała jej Patrycja Barbara, bo blisko Barbórki było. A od siebie proponuję Paula Teresa, o wiem, że się świetnie nosi. ;P Odpowiedz Link Zgłoś