gaudencja 12.04.07, 18:31 Chciałabym serdecznie podziękować za pełnienie roli administratora martce_k, która ostatnio w związku z radosnymi wydarzeniami rodzinnymi (Augustynek!) ma mało czasu na zaglądanie do nas - i jednoczesnie powitać nowego administratora: manarai. Witamy w nowej funkcji! ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tami46 Re: nowy administrator - manarai 12.04.07, 19:37 Gratuluję i zadowolenia z pełnionej funkcji. Odpowiedz Link Zgłoś
monalajza Re: nowy administrator - manarai 12.04.07, 19:45 wielkie kongratulejszyn) Odpowiedz Link Zgłoś
manarai Dziękuję i witam również :) 12.04.07, 20:08 A ja chciałam serdecznie podziękować gaudencji za okazane zaufanie, a wszystkich użytkowników poprosić o wyrozumiałość na okres "rozruchu", gdyż to mój pierwszy występ w tak odpowiedzialnej roli i mam nieco tremy... Mam nadzieję, że się sprawdzę i będzie się nam dalej miło dyskutowało. Pozdrawiam wszystkich - manarai Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klementynka Re: nowy administrator - manarai IP: *.acn.waw.pl 12.04.07, 20:53 W sumie to też od niedawna was odwiedzam ale fajnie tu macie-mamy GRATULACJE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: nowy administrator - manarai 12.04.07, 20:53 Gość portalu: Klementynka napisał(a): > W sumie to też od niedawna was odwiedzam ale fajnie tu macie-mamy Z naciskiem na MAMY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klementynka Re: nowy administrator - manarai IP: *.acn.waw.pl 12.04.07, 21:00 Odpowiedz Link Zgłoś
badziul Re: nowy administrator - manarai 12.04.07, 21:06 witam serdecznie !!!!!!!! i pozdrawiam badziul Odpowiedz Link Zgłoś