magdmaz 13.04.07, 18:03 ... że jestem w ciąży. I że to będzie syn. I w tym śnie już zaczęłam się zastanawiać, co z mieniem. Pominąwszy, ze w ciąży nie jestem i nie będę, pominąwszy, że przede wszystkim nie bardzo wiem, jakie nazwisko nosiłoby moje dziecko, możemy sobie pogdybać: Franciszek lub Jędrzej. Do Franciszka pasuje na drugie Jerzy, a do Jędrzeja? Przydałby się jakiś patron, równie "rycerski", po dziadku Zbigniew - nie bardzo. Macie pomysły na drugie do Jędrzeja? Bo Jędrzej Jerzy mi nie leży... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Śniło mi się... 13.04.07, 18:07 magdmaz napisała: > drugie do Jędrzeja? Bo Jędrzej Jerzy mi nie leży... Za to jak się ładnie rymuje! Jędrzej Aleksy Jędrzej Tadeusz Jędrzej Konstanty Jędrzej Samuel Jędrzej Fryderyk Jędrzej Roch Jędrzej Beniamin Odpowiedz Link Zgłoś
magdmaz Re: Śniło mi się... 13.04.07, 18:13 Niestety, zadne nie ma jakiegoś oparcia w historii rodzinnej, albo w moich ulubionych świętych. To już może Fryderyk... A Antoni? Pasuje do Jędrzeja? Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Śniło mi się... 13.04.07, 18:16 Ps. a jakie są Twoje imiona rodzinne? Moze od tej strony łatwiej byłoby dopasować. Odpowiedz Link Zgłoś