mami251 18.04.07, 12:47 witam chciałam zapytac co myslicie o imieniu Lena ? bo to chyba nie jest za bardzo popularne imie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lux.in.tenebris Re: co sądzicie o imieniu Lena ? 18.04.07, 13:05 Robi się popularne. Jeżeli ma być pełną formą imienia, to nie - ale Helena zdrabniana do Leny jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: co sądzicie o imieniu Lena ? 18.04.07, 14:59 Jest dość popularne - zajrzyj na statystyki podlinkowane w czołówce forum. Dla mnie do zaakceptowania jedynie jako zdrobnienie Heleny lub Magdaleny. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: co sądzicie o imieniu Lena ? 18.04.07, 16:31 abiela napisała: > Jest dość popularne - zajrzyj na statystyki podlinkowane w czołówce forum. Dla > mnie do zaakceptowania jedynie jako zdrobnienie Heleny lub Magdaleny. Podpisuję się pod tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klementynka Re: co sądzicie o imieniu Lena ? IP: *.acn.waw.pl 18.04.07, 15:04 jak na moje osłyszenie i oczytanie jest obecnie dość popularne. Jak dla mnie bardzo sredniackie. Odpowiedz Link Zgłoś
rozanamama Re: co sądzicie o imieniu Lena ? 18.04.07, 15:27 zle mi sie kojarzy. z zona mojego kuzyna, rosjanka, ktora sie d niczego nie nadaje, kuzyn zreszta tez. nie umiem byc obiektywna wobec imienia lena Odpowiedz Link Zgłoś
laulalama Re: co sądzicie o imieniu Lena ? 18.04.07, 16:32 Czekam teraz na synka, ale gdyby była dziewczynka to chciałam mieć Milenkę albo Helenkę. Sama Lena to tak średnio mi sie podoba. Pozdrawaiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: co sądzicie o imieniu Lena ? 18.04.07, 18:32 Jest popularne. A dla mnie istnieje tylko jako zdrobnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rene Re: co sądzicie o imieniu Lena ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 21:42 mi bardzo sie podoba i w przyszlości razem z mężem chcemy tak nazwać naszą córeczke!osobiście nie znam rzadnej Leny! Odpowiedz Link Zgłoś
fania25 moja córka jest Lenka 27.04.07, 09:11 oczywiście wszystko kwestią gustu , ale naszym zdaniem właśnie Lena ma swój urok, a nie Helena. być może dlatego, że lubimy imiona brzmiące z rosyjska. początkowo myśleliśmy o Sonii. mówimy do córki Lenka pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: moja córka jest Lenka 27.04.07, 09:53 Moja znajoma Rosjanka twierdzi, że "nie ma imienia Lena". O mało się na mnie nie obraziła, jak jej powiedziałam, że modne sa u nas rosyjskie imiona, takie jak Lena. Jest imię Jeliena, zdrabniane do Leny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: co sądzicie o imieniu Lena ? IP: *.4web.pl 01.05.07, 17:28 ja zdrabniam "Leniu",hehehe oby nie zrobiło się popularne,bo tego bym nie przeżyła!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: co sądzicie o imieniu Lena ? 02.05.07, 09:58 Już się zrobiło popularne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataloosia :) Re: co sądzicie o imieniu Lena ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 20:18 Nie znam ani jednej Leny zauważyłam tylko że teraz wiele dzieci tak się nazywa. Ale jeżeli miałabym mieć córkę Lenę to tylko jako zdrobnienie od Mileny >> to imię jest piękne i serdecznie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwa Re: co sądzicie o imieniu Lena ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 22:37 Imię Lena jest piękne. o! Ale broń boże jako zdrobnienie od Heleny lub Magdaleny, co najwyżej Mileny. Odpowiedz Link Zgłoś