hovawartka 05.06.07, 20:28 Jestem fanką "Rewii Rozrywki" i właśnie z niej przedstawiam wam zadanie czerwcowe z działu "figlaszki". Należy ułozyć czterowiersz z wplecionym imieniem conajmniej 7 literowym. przykład: Mieszka w bAGNIE SZKArada, co podróżnych wciąż jada, więc nie zabłądź na bagnie, bo i ciebie dopadnie. Cały wierszyk na razie mi nie wpadł do głowy tylko fragmenty, np: ...koraLE ONA RDzawe... ...niepoKORNE LIAny... Zapraszam do zabawy! M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ninka Re: imiennicze figlaszki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 09:36 ANI TAmta ani ta Wenus z mILO NA wystawie Odpowiedz Link Zgłoś
hovawartka Re: imiennicze figlaszki 28.06.07, 11:11 DOBRO MI RAdość sprawia piaskI GORące od słońca z balkONU FRYtek zapach się roznosi(??)) M. Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: imiennicze figlaszki 24.11.07, 14:14 A to mój figlaszek: Jak stoPA ULAna ze srebra czystego, jak kopmuTER w ESA i floresa malowany, jak w maJU DYTYramb śpiewany, tak imiona moje to coś pięknego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: imiennicze figlaszki IP: *.iopan.gda.pl 21.04.08, 09:32 Daj MI CHAŁkę, proszę wIGOR cię roznosi TO MASZ to, czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
hovawartka Re: imiennicze figlaszki 21.04.08, 11:32 Super te wasze figlaszki) Pozdrawiam! M. Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: imiennicze figlaszki 21.04.08, 11:45 Dziękuję, trudno było wymyślić Judytę, a rymy abba coś mało się rymują. Ale i tak dumna jestem bo prawie nikomu się tego układać nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: imiennicze figlaszki IP: *.iopan.gda.pl 21.04.08, 12:31 zegAR TURkocze jak najęty spraw MI RAdość z tej kaSY LWIA część dla ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
tobiasza Re: imiennicze figlaszki 22.04.08, 21:31 Mordercy podALI CJAnek potasu swej ofierze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: imiennicze figlaszki IP: *.cable.ubr01.bath.blueyonder.co.uk 23.04.08, 02:13 mam czerwone kOLAna, któRE NATArł mi pan POLAna Odpowiedz Link Zgłoś