ulik81 25.06.07, 12:20 Ostatnio "przerabiamy" z Jeremim przygody Reksia i tak jak jego fascynują przygody psiaka tak moją uwagę przykuła lista realizatorów, którą przytoczę w całości: kobiety: Zofia Halina Krystyna Nina mężczyźni: Lechosław Alojzy Otokar - czy ktoś wie coś o tym imieniu??? Marian Prawda, że ciekawe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pluskotka Re: Ekipa z "Reksia" 25.06.07, 12:22 Otokar, zawsze kojarzył mi się na historii z Autokarem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: Ekipa z "Reksia" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.07, 12:29 Pamietam tego Otokara z ekipy "Reksia". Zawsze zastanawialo mnie to imie. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Ekipa z "Reksia" 25.06.07, 23:13 Było już o nim na forum: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12924&w=53075277&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
theodorka Re: Ekipa z "Reksia" 25.06.07, 13:14 Przynajmniej widać, że panowie realizatorzy z rodzin niepozbawionych fantazji i dobrego smaku Nową dobranockę wyprodukowaną siłami TVP pod tytułem "Miś Fantazy", która ma być emitowana jesienią (chociaż tego jeszcze do końca nie wiadomo) wyprodukowały różne Violetty i Mariole I na dodatek zmieniły imię głównej bohaterki dobranocki produkowanej na podstawie książki pod tym samym tytułem - Teklę na Julię... Ale jeden odcinek był już emitowany i efekt końcowy wyszedł dość ciekawy. Odpowiedz Link Zgłoś