anneeczka 28.06.07, 12:23 Moj syn ma tak wlasnie na imie i teraz czekamy na rodzenstwo, nie znam jeszcze płci malucha. Jakie według was imie bedzie pasowalo do Mateusza, chcialbym imie w podobnym stylu, Mateusz to byl strzal w 10, od poczatku bylo iwadomo ze takie wlasnie bedzie, a teraz nic mi sie nie podoba Macie jakies propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: pasujace do Mateusza 28.06.07, 12:24 dla chłopca: Tomasz dla dziewczynki: Eunika pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataloosia :) Re: pasujace do Mateusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 12:28 Dla chłopca podobało by mi się Remigiusz a dla dziewczynki Natalia... nie wiem tak jakoś mi pasuje... nawet w "M jak miłość" jest taki zestaw ale pewnie Natalii nie będziesz chciała ze względu na popularność hmm... Odpowiedz Link Zgłoś
alexandraf1 Re: pasujace do Mateusza 28.06.07, 12:40 Mateusz i Maja Mateusz i Marcjan Odpowiedz Link Zgłoś
anneeczka Re: pasujace do Mateusza 28.06.07, 12:42 ) Wlasnie biore pod uwage od jakiegos czasu Tomasz i Natalie) Cos w tym jest ze i wam pasuje. Dzieki! Jeszcze jakies propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: pasujace do Mateusza 28.06.07, 13:03 Dla dziewczynki Matylda. Mnie Natalia do Mateusza zupełnie nie pasuje ) Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: pasujace do Mateusza 28.06.07, 13:47 gaudencja napisała: > Dla dziewczynki Matylda. Nie pasuje mi Matylda, bo i Mateusza i Matyldę mozna zdrabniać Mati. Proponuję Gabrysię, Weronikę, Marcelego i Nikodema. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: pasujace do Mateusza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 13:44 Och, tylko nie Natalia, Oliwia, Wiktoria, Julia, Weronika, Zuzanna... Teraz tak dużo dziewczynek nosi te imiona. Proponuję dla dziewczynki: Lilianna Kornelia Blanka Berenika Idalia dla chłopca: Karol Marek Ignacy Tobiasz Beniamin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linka86k Re: pasujace do Mateusza IP: *.devs.futuro.pl 28.06.07, 15:35 A mi do Mateusz pasuje: Tomasz Wojciech Nikodem Gabriel oraz Lilianna Kornelia Marzena Paulina znam też rodzeństwa: Mateusz i Kinga Mateusz i Julianna Mateusz i Michał Mateusz i Paweł Mateusz i Artur Odpowiedz Link Zgłoś
martynika74 Re: pasujace do Mateusza 28.06.07, 16:10 Mam siostrzeńców: Mateusza i Mikołaja. Mikołaj jest młodszy. Siostra nie znała wcześniej płci, gdyby był dziewczynką to: Marceliną lub Alicją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: essi Re: pasujace do Mateusza IP: *.smrw.lodz.pl 28.06.07, 18:38 Mateusz i Krzysztof Mateusz i Gabriela Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: pasujace do Mateusza 28.06.07, 21:20 moja brat ma na imię Aldon, a siostra Wieńczysława. Wszyscy nasi znajomi mówią, że bardzo te imiona do siebie pasują. Odpowiedz Link Zgłoś
anka.76 Re: pasujace do Mateusza 28.06.07, 21:32 kolezanka ma synka Mateusza,dostałon siostrę Natalię Odpowiedz Link Zgłoś
ptosia Re: pasujace do Mateusza 28.06.07, 22:59 Mój kolega ma na imię Mateusz i ma siostrę Martę i brata Pawła. Mi się podoba : Mateusz i Karolina Mateusz i Tomasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: pasujace do Mateusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 23:15 Mateusz i Miłosz- koleżanka ma synków o tych imionach i właśnie Miłoszek jest młodszy Mateusz i Mikołaj Mateusz i Michał Mateusz i Amadeusz Mateusz i Natalia Mateusz i Tamara Mateusz i Marta Mateusz i Klaudia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: pasujace do Mateusza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 08:30 A moze Mateusz i Paulina. ? Lub Mateusz i Paula Odpowiedz Link Zgłoś
natalka85 Re: pasujace do Mateusza 16.07.07, 01:12 dla dziewczynki Natalia, a dla chłopaka Piotr Odpowiedz Link Zgłoś