anka_n 18.06.03, 18:06 Witam, Wiemy już, że będzie to chłopiec, pomóżcie wybrać pomiędzy Szymon Hubert, Nikodem Piotr a Filip Aleksander Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
itsola Re: Pomóżcie wybrać 18.06.03, 22:49 Czesc ! Z twoich zestawow najlepiej pasuje Filip Aleksander co nie znaczy ,ze mnie sie podoba. Mnie najbardziej podoba sie imie NIKODEM ale Piotr nie pasuje jako drugie imie.Moze ? NIKODEM HUBERT ,NIKODEM KAROL,NIKODEM FILIP.JEST COS ?OLa Odpowiedz Link Zgłoś
meme1 Re: Pomóżcie wybrać 19.06.03, 09:06 mnie sie podoba Piotruś i Oluśpozdr,ania Odpowiedz Link Zgłoś
michna2 Re: Pomóżcie wybrać 19.06.03, 19:43 Zdecydowanie Filip Aleksander ) Mój półroczny synek nosi imiona Filip Jan. pozdrawiam Ivona Odpowiedz Link Zgłoś
myszka77 Re: Pomóżcie wybrać 20.06.03, 11:48 anka_n napisała: > Witam, > Wiemy już, że będzie to chłopiec, pomóżcie wybrać pomiędzy > Szymon Hubert, > Nikodem Piotr a > Filip Aleksander > > Pozdrawiam Szymon zdecydowanie! Hubert też OK. Odpowiedz Link Zgłoś
addinka Re: Pomóżcie wybrać 21.06.03, 10:09 Szymon Hubert lub Szymon Aleksander imienia Filip nie lubię za bardzo..................................... Odpowiedz Link Zgłoś
anax2 Re: Pomóżcie wybrać 21.06.03, 12:14 Ponieważ mój syn nosi imię szymon.To ten pierwszy zestaw mi się bardzo podoba. pozdrawiam Ania mama Szymona Ireneusza Odpowiedz Link Zgłoś
pantera.72 Re: Pomóżcie wybrać 21.06.03, 22:23 Cześć! Mi się podoba zestaw drugi: Nikodem Piotr. Hubercik brrrr, straszne zdrobnienie a Szymon jest ok. A może Szymon Nikodem ? Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anka_n Re: Pomóżcie wybrać 23.06.03, 15:41 Witam, dziękuje wszystkim za pomoc, zdecydowaliśmy się na Szymon Aleksander Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
charlota Re: Pomóżcie wybrać 24.06.03, 10:18 anka_n napisała: > Witam, > Wiemy już, że będzie to chłopiec, pomóżcie wybrać pomiędzy > Szymon Hubert, > Nikodem Piotr a > Filip Aleksander > > Pozdrawiam ja jestem za Szymonem Hubertem Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Pomóżcie wybrać 25.06.03, 13:08 Wszystkie zestawy są ładne, głosuję za drugim: Nikodem Piotr Odpowiedz Link Zgłoś