Gość: Martita IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 19:38 Ja znam jednego małego Maksyma. Choć wole imie Maksymilian. A wy ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Malwina Re: Maksym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 22:24 Wolę Maksyma. Odpowiedz Link Zgłoś
ibby2 Re: Maksym 13.07.07, 23:28 Mnie podoba się zarówno Maksym jak i Maksymilian. Tyle, że Maksymilian popularniejszy i w tym starciu wygrywa chyba Maksym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nastka Re: Maksym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 10:09 tylu już małych Maksymilianów, a Maksym to przecież takie piękne imię, - zdecydowanie MAKSYM pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martita Re: Maksym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 10:24 Imie Maksym jest ładne. Jednak wolę Maskymiliana. Sąsiadka w zeszłym roku urodziła Maksyma.Ojciec dziecka zawsze wiedział że jak bedzie syn to włśnie tak go nazwie. Mają jeszcze córeczke Sandre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: Maksym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 13:41 Podoba mi sie chyba bardziej niz Maksymilian z tego względu,ze jest rzadziej nadawane. A Maksymilianów znam kilku. Odpowiedz Link Zgłoś