Gość: pluk IP: *.bulldogdsl.com 16.07.07, 17:12 co sadzicie o imieniu Agata? Agatka? Ladne? z kim sie kojarzy? jakie cechy charakterystyczne ma Agata? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rysia Re: Agata? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 17:30 Moja Agata była najromantyczniejszą dziewczyną, jaką znałam kiedykolwiek. Ale dziś cechuje ją duży hart ducha, jest b. dzielna w samotnym wychowaniu córeczki. Odpowiedz Link Zgłoś
donmari Re: Agata? 16.07.07, 17:30 W porządku. Lepsze nawet niż Amelia i tym podobne. Kiedy ja się rodziłam było bardzo na czasie,teraz już mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
veranillo Re: Agata? 16.07.07, 18:33 za samym imieniem nie przepadam, ale poznałam wiele sympatycznych Agat - w większości mocno stąpających po ziemi, silnych i konkretnych Odpowiedz Link Zgłoś
orvokki Re: Agata? 16.07.07, 18:47 Sama planowałam takie imię dla córki, ale okazało się, że będzie synek. Bardzo fajnie mi się kojarzy, z osobą inteligentną, z dużym poczuciem humoru, ze znanych osób to z Agathą Christie i Agatą Passent (obydwie lubię). Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Agata? 16.07.07, 19:15 Kojarzy mi się wspaniale z forumową koleżanką, która za kilka dni zostanie żoną Jakuba Odpowiedz Link Zgłoś
mama_4 Re: Agata? 16.07.07, 19:40 Bardzo ładne imię, piękne brzmienie. Szkoda, że znów takie popularne od jakiegoś czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluk Re: Agata? IP: *.bulldogdsl.com 16.07.07, 20:13 popularne? chyba nie popularne? Odpowiedz Link Zgłoś
mama_4 Re: Agata? 16.07.07, 20:47 Bardzo popularne! Kilka moich znajomych dało tak na imię swoim córeczkom (dziewczynki do siódmego roku życia), zawsze spotykam jakąś zapisując dzieci na zajęcia typu basen czy rytmika. No i często słyszę na ulicy nawołujące mamy i babcie Jak dla mnie - popularne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: Agata? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 21:36 Nie podoba mi się. Zbyt silnie kojarzę z pewną nieznośną osobą. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Agata? 16.07.07, 21:41 Jedno z nielicznych popularnych imion, które mi się nie opatrzyły. Odpowiedz Link Zgłoś
donna28 Re: Agata? 17.07.07, 10:55 Hej ja mam na imię Agata i bardzo mi się podoba świetnie się nosi te imię i jest dużo bardzo ładnych zdrobnień jakbym mogła to też bym tak córce dała na imię, zresztą moja kuzynka tak nazwała swoją i mamy 2 Agaty w rodzinie. Polecam imię Agata Odpowiedz Link Zgłoś