Gość: lilija IP: *.lublin.mm.pl 16.07.07, 18:25 Chociaż pretensjonalne i trochę jakby wyjęte z jakiejś wenezuelskiej telenoweli - zawsze bardzo mi sie podobało. I już 3 razy spotkałam dziewczynkę o tym imieniu tylko pisanym przez jedno l Mirela. A Wy jak odbieracie to imię? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Malwina Re: Imię Mirella IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 21:42 Nie podoba mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Imię Mirella 16.07.07, 21:55 Gość portalu: Malwina napisał(a): > Nie podoba mi się. Mnie również. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GreenTea Re: Imię Mirella IP: *.171.96.34.crowley.pl 16.07.07, 22:28 No, niestety - pretensjonalne imo. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Imię Mirella 16.07.07, 22:52 Na Śląsku to było dość popularne imię w latach 70. Odbieram je jako pretensjonalne. Odpowiedz Link Zgłoś
trrruskawa Re: Imię Mirella 17.07.07, 10:25 Ostatnio spotkałam po latach pewną Mirelę, przez jedno l. Ma brata Amadeusza. Ona mnie nie kojarzy, a ja ją pamiętam doskonale-tak działo oryginalne imię. Mimo to, to imię w ogóle mi się nie podoba. Już chyba wolę Mirellę, ale też jestem na nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: Imię Mirella IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 10:30 Mirella kojarzy mi sie za bardzo z Mileną, a tego imienia nie lubie Po za tym troche sliwkowo z mirabelką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilija Re: Imię Mirella IP: *.lublin.mm.pl 17.07.07, 22:54 Szkoda bo to imie z mojej "czołówki" ale po prostu chyba mam bardzo nietypowy gust jeśli chodzi o imiona. Odpowiedz Link Zgłoś
shilla01 Re: w górę n/t 28.07.07, 12:10 dzieki, calkiem swiezy watek - ale pewnie przez urlop przegapilam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLA Re: w górę n/t IP: *.it-net.pl 28.07.07, 13:53 nie podoba mi się, ale skojarzenia mam bardzo miłe z powodu pewnej Mirelli z Gdańska zdrabnianej jako Mi, a nie Mirka absolutnie Odpowiedz Link Zgłoś