lotka76 26.07.07, 15:10 Kochane dziewczyny! Chyba juz przyszedl czas zeby opuscic to forum, oczywiscie tymczasowo. Za piec dni nasze zycie zmieni sie diametralnie a mamy jescze wiele spraw nie do konca pozalatwianych ( sprawy prawne itd.) Nie bede mogla juz za czesto odwiedzac mojego ulubionego forum. Chcialam Wam tylko powiedziec ze znalazlam tu wiele wsparcia i nawiazalam cudowne znajomosci. Forum to bardzo mi pomoglo, niemal analogicznie jak forum " Trudna ciaza" trzy lata temu kiedy stracilam kruszynke Kazie.Byl to okres bardzo trudny i bardzo smutny. Teraz, mimo ze okres zanosi sie na "trudny", bedzie najcudowniejszym w moim zyciu. Jezeli nie bedzie zadnych przeszkod natury technicznej juz 31 lipca zobaczymy nasze coreczki. Przygotowuje sie do tego psychicznie i bardzo to przezywam. Oczywiscie zagladne tu i podam jak sie maja dziewczynki, zalacze tez zdjecia. A niebawem... znowu tu zagladne... tym razem po imie. Jestem pod ogromnym wrazeniem i jeszcze trzesa mi sie rece. Dostalam wynika badania krwi: beta HCG: 580... Wiecie co to oznacza... Moje coreczki, wyczekiwane, upragnione pokonaly moja bezpodstawowa bezplodnosc... Oczywiscie pozostaje sceptyczna bo zadna ciaza naturalna mi sie nie utrzymala, ale po raz drugi w zyciu zachodze w ciaze naturalnie. Dziekuje Wam za kazde mile slowo, za wsparcie, za rozmowy! Jestescie kochane! Odezwe sie szybciutko! Lotka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pluskotka Re: Na mnie juz czas.... 26.07.07, 15:19 Z jednej strony szkoda, że nas opuszczasz, z drugiej jednak wiadomo dlaczego. Życzę powodzenia i wytrwałości, bo właściwie nie wiem czego życzyć przyszłej matce. Ucałuj ode mnie Dobrusię i Marcjannę. P.S Tego dnia 31 lipca, będę w Wolborzu czyli u mojej słodkiej chrześniaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
mex1 Re: Na mnie juz czas.... 27.07.07, 13:35 Lotko, życze wszystkiego naj naj naj dla Ciebie i rodzinki ! Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka_bez_zapalek Re: Na mnie juz czas.... 26.07.07, 15:21 powodzenia! i gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
tami46 Re: Na mnie juz czas.... 26.07.07, 15:28 Cierpliwośći ,miłości i radości z faktu bycia mamą! Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_dzwoneczek Re: Na mnie juz czas.... 26.07.07, 15:26 Faktycznie będzie sie u Ciebie działo! A więc nam pozostaje trzymać za Ciebie i twoje dzieci kciuki - i to potrójnie! Ja trzymam szczególnie za to najmniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
das.krokodil Re: Na mnie juz czas.... 26.07.07, 15:30 To wspaniała wiadomość, lotko Zyczę Wam wszystkiego najlepszego, widzisz, będziesz mieć teraz dużą, wesołą rodzinkę Całusy dla dziewczynek i oczywiście wracaj jak najszybciej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: Na mnie juz czas.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 15:30 Życzę ci wszystkiego najlepszego i przede wszystkim wielu miłych chwil spędzonych z dziewczynkami. Mam nadzieję, że szybko zaklimatyzują się w nowym domu i stworzycie wspaniałą, kochającą się rodzinę. Będziemy niecierpliwie czekać na Twój powrót, relacje i zdjęcia dziewczynek. Wracaj jak najszybciej! Ucałuj od nas wszystkich Dobrusię i Marcysię. Wszystkiego najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
nati_28 Re: Na mnie juz czas.... 26.07.07, 15:54 Bardzo się cieszę, Twoją wiadomością o ciąży. Gratuluję. Często tak jest, ze kobieta która rzekomo jest bezpłodna, adoptując dzieci zachodzi w ciążę. Chyba coś się wtedy odblokowuje w psychice. Gratuluję z całego serca i życzę żeby ta ciąża została donoszona do końca. Mam nadzieję, że tym razem tak będzie i wkrótce będziesz miała dużą rodzinkę. Dwie śliczne dziewuszki i maluszka w domku. Pozdrawiam i życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Na mnie juz czas.... 26.07.07, 16:02 Lotko, ogromnie się cieszę! Wierzę, że bedzie wszystko dobrze i za kilka miesięcy do Dobrusi i Marcjanki dołączy młodsza siostrzyczka lub młodszy braciszek! Odpowiedz Link Zgłoś
martuszkaw Re: Na mnie juz czas.... 26.07.07, 16:17 Pozostaje mi pogratulować ciąży, trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie. Mam nadzieję, że zupełnie nas nie opuścisz, tylko dasz czasami znać, co u Ciebie. Pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś
sucielo Re: Na mnie juz czas.... 26.07.07, 16:17 Lotko, życzę ci szczęścia. I koniecznie pokaż nam duuużo zdjęć twoich skarbów. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lotka76 dziekuje... 26.07.07, 17:50 Dziekuje sredecznie diewczyny, kochane jestescie... Bede teraz na forum "trudna ciaza" ale obiecuje ze i Wam dam znac jak sie maja dziewczynki i oczywiscie zamiescze duuuzo zdjec naszych coreczek! Odpowiedz Link Zgłoś
veranillo Re: Na mnie juz czas.... 26.07.07, 19:22 cieszę się bardzo, czytając takie posty, jak Twój będę mocno trzymać kciuki i za ciążę, i za Dobrusię i Marcjannę - mam nadzieję, że wszystko będzie układało się u was jak najlepiej! będziemy czekać na wszelkie wieści od was! Odpowiedz Link Zgłoś
ninotshka cudowne wiadomosci !!!!!!!!!!!!!!! 26.07.07, 19:53 Lotko nie masz pojecia jak poruszyly me serce mam lzy w oczach... trzymam mocno kciuki za Twoje 3 szczescia!!! bedziesz super Mama! Odpowiedz Link Zgłoś
bonkreta Re: Na mnie juz czas.... 26.07.07, 20:11 Trzymam kciuki, żeby wszystko ułożyło Ci sie tak, jak sobie wymarzyłaś I mam nadzieję, że zajrzysz, jak już dziewczynki będą u Ciebie i pochwalisz sie zdjęciami Odpowiedz Link Zgłoś
troubleska Re: Na mnie juz czas.... 26.07.07, 20:53 Niemal się wzruszyłam czytając Twój post, a pod wpływem internetu tego jeszcze nie doświadczyłam. Mam ogromną nadzieję, że Twoje córeczki będą miały młodszą siostrę lub brata, a wszyscy razem będziecie bezwstydnie szczęśliwi Trzymam kciuki. Wróć kiedy będziesz mogła, nikt Cię tu nie zapomni Odpowiedz Link Zgłoś
kleo881 Re: Na mnie juz czas.... 26.07.07, 21:13 Gratuluję, to cudowne, że już niedługo zostaniesz mama dwóch dziewczynek a w twoim 'brzuszku' rośnie nowe życie. Bądź dobrej mysli, a za kilka miesięcy będziesz miała trójkę wspaniałych dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Na mnie juz czas.... 26.07.07, 21:16 Lotko, całym sercem jestem z Tobą, jesteś wspaniałą osobą i... to niesłychane, co przeżywasz! Mam nadzieję, że choć rzadziej, będziesz cały czas z nami (a my z Tobą z całą pewnością). Pozdrawiam serdecznie, gaudencja Odpowiedz Link Zgłoś
magda_m22 Re: Na mnie juz czas.... 26.07.07, 21:26 Trzymam mocno kciuki. Teraz może być tylko dobrze . Cieszę się bardzo, że wszystko jest w porządku. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
agi40 Re: Na mnie juz czas.... 26.07.07, 21:38 To czekamy na dalsze wiesci, trzymajac kciuki:o) Odpowiedz Link Zgłoś
trrruskawa Re: Na mnie juz czas.... 26.07.07, 23:06 Wracaj szybko, szczęśliwa i spełniona! Powodzenia, Lotko Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Na mnie juz czas.... 27.07.07, 15:49 Wszystkiego dobrego, niecierpliwie czekam na wieści! Odpowiedz Link Zgłoś
lotka76 ciaza potwierdzona... 27.07.07, 16:02 Ciaza potwierdzona dzis przez ginekologa... tak bardzo sie ciesze! To najpiekniejszy rok w moim zyciu! Odpowiedz Link Zgłoś
annya11 Lotko, 27.07.07, 16:28 Spełnienia wszystkich marzeń - i tych dużych i tych małych Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: ciaza potwierdzona... 27.07.07, 23:32 Bardzo się cieszę i trzymam za was kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
hovawartka Re: ciaza potwierdzona... 28.07.07, 11:33 Wspaniałe chwile przed Tobą, jestem pewna! Cieszę się, gratuluję i bedę intensywnie o Was myśleć M. Odpowiedz Link Zgłoś
agmani Re: ciaza potwierdzona... 29.07.07, 11:49 Gratuluje!!! Swoja droga, jestes trzecim znanym mi przypadkiem, ze ludzie nie mogli miec dzieci, adoptowali i zaraz byla ciaza! Fajnie, bedziecie miec od razu duza rodzine ))). Bardzo, bardzo sie ciesze i prosze, odezwij sie od czasu do czasu i podeslij zdjecia coreczek! Odpowiedz Link Zgłoś
nati_28 Re: ciaza potwierdzona... 29.07.07, 11:55 Wielkie gratulacje. Trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo. Musisz być bardzo szczęśliwa Odpowiedz Link Zgłoś
orvokki Re: Na mnie juz czas.... 27.07.07, 22:47 Trzymam kciuki za Waszą rodzinę :o) Odpowiedz Link Zgłoś
solveiga1 Re: Na mnie juz czas.... 29.07.07, 15:06 Lotko, nie znamy sie dobrze, bo ja tylko od niedawna podczytuje to forum i niewiele sie udzielam, niemniej jednak zdazylam sie juz troszeczke zaznajomic ze Twoja historia. Bardzo sie ciesze, ze uklada Ci sie wszystko pomyslnie, zycze Ci radosnego spotkania z Twoimi coreczkami i bardzo udanej, spokojnej ciazy. Nie wiem, gdzie we Francji mieszkasz, ja niedaleko Paryza, jezeli mialabys ochote, napisz na priva. Jeszcze raz powodzenia, pozdrawiam Cie serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
lotka76 Re: Na mnie juz czas.... 29.07.07, 20:20 Solveiga, napisze, oczywiscie! Wchodze na forum tylko na kilka minut bo roboty mamy po lokcie! We wtorek zobaczymy dziewczynki, tak bardzo sie ciesze! Obiecuje ze jak tylko bede miala troszke wiecej czasu to napisze na priva wyczerpujaco. Mieszkam w Paryzu w piatej dzielnicy przy metrze Jussieu. Tylko cztery stacje od stacji chatelet ( chodzi mi o RER) a Ty gdzie mieszkasz? Ja rowniez goraco Cie pozdrawiam Lotka Odpowiedz Link Zgłoś
solveiga1 Re: Na mnie juz czas.... 30.07.07, 00:00 A ja w Boulogne-Billancourt Do uslyszenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: Na mnie juz czas.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 08:31 Kochana Lotko, gratulacje ogromne!!! MOc uscisków!!! Zdrówka mnóstwo. Odpowiedz Link Zgłoś