megi79 Re: Różne... 02.09.07, 08:33 Cześć, imiona z wakacji: Emilia i Oliwier Zuzanna i Zachary Zuzanna i Julia Dawid i Jeremi Nikodem Cynthia(?)-słyszałam Syntja Hubert,Konrad,Antek,Staś,Zosia-kilka razy Julia,Zuzia,Natalia i oraz Maja i Weronika(2-gie imiona moich córek)-pełno razy Kuba i Mateusz-same lub w zestawie-miliony razy... Jak rodziłam Idę w szpitalu z nami-na 1 sali-Ola i Kuba,na drugiej-Pola i niezdecydowani rodzice między Ferdynandem(!)i Antkiem,w końcu jest Antoni Ferdynand. POZDRAWIAMY WRZEŚNIOWO-megi z Lilką i Idalką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: Różne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 20:53 Podoba mi się Zachary i Jeremi. Twoje córeczki też mają śliczne imiona. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Różne... 02.09.07, 20:55 Zachary i Jeremi bardzo ładni. Ferdynand też mi się podoba! Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Różne... 02.09.07, 21:29 U mnie w ośrodku niewiele dzieci - Jaś, Zuzia i Kuba. Za to na wycieczkę do Lwowa jechał z nami Gniewosz, a spośród dwudziestoparolatków - Lucjan, Barbara i Sabina. Odpowiedz Link Zgłoś