agi40 08.09.07, 15:45 czyli wieści z naszego miasteczka w Nadrenii Westfalii: Dziewczynki: Lisa Viktoria Jolene Mika Neele Fabiola Jasmin Merle i Marla (bliźniaczki, siostry chłopca o imieniu Marlo!)rodzice mają na imiona Mark I Marion i napisali, że teraz wszystkie M. są w komplecie...mi się zamarliło w oczach od czytania, szczerze mówiąc... chłopcy: Tom Jorge Hugo Nordin (ma brata Kiana) Fabian Finn Lennart Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olianka Re: "Siegener Zeitung" z 8.09.07 08.09.07, 15:47 > Merle i Marla (bliźniaczki, siostry chłopca o imieniu Marlo!)rodzice mają na > imiona Mark I Marion i napisali, że teraz wszystkie M. są w komplecie...mi się > zamarliło w oczach od czytania, szczerze mówiąc... Ciekawe, kiedy zacznie im się mylić? Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: "Siegener Zeitung" z 8.09.07 08.09.07, 15:48 Zawołają Marlo i przygiegają wszystkie. Sprytne. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: "Siegener Zeitung" z 8.09.07 08.09.07, 21:40 Lisa Viktoria - Lisa już nudzi popularnością Jolene - zupełnie mi się nie podoba Mika - odbieram je jako imię uniskes Neele - przeraźliwie popularne Fabiola - ciekawe, ok Jasmin - też wieje nudą Merle i Marla (bliźniaczki, siostry chłopca o imieniu Marlo!) - dla mnie to katastrofa immiennicza Tom - nie trawię i nie rozumiem popularności Jorge Hugo - Hugo super, Jorge wogóle mi się nie podoba Nordin (ma brata Kiana) - ciekawa jestem cóż to za imię? Fabian - zbyt popularny dla mnie Finn - patrz wyżej Lennart - mnie się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
agi40 Re: "Siegener Zeitung" z 8.09.07 08.09.07, 21:47 Abielko, wydaje mi się, że Nordin to wytwór wyobraźni rodziców...dla mnie tak to jakoś sztucznie brzmi...ale może się mylę. Odpowiedz Link Zgłoś