illka1 03.10.07, 10:11 pomóżcie dokonac ostatecznego wyboru, nie możemy się zdecydować, które wg Was ładniejsze, ciekawsze i dlaczego???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olianka Re: Seweryn kontra Leon 03.10.07, 10:38 Leon. Nie umiem powiedzieć dlaczego? A może Ksawery? Odpowiedz Link Zgłoś
annya11 Re: Seweryn kontra Leon 03.10.07, 11:14 Stawiam na Leona Sewerynów, kórych znam mogłabym scharakteryzować bardzo krótko - faceci bez jaj, takie ciepłe kluchy. Leon to był mój pradziadek oraz ... moja papuga. Jeden i drugi "nad wyraz konkret". W szczegóły się wdawać nie będę, bo... się wstydzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: Seweryn kontra Leon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.07, 11:17 Chyba jednak Leon. Mocne imię, męskie, ładnie sie zdrabnia do Leosia,Leonka. Seweryn takze jest ładnym imieniem,troszkę problemu ze zdrobnieniem. Kojarzę to imie jedynie z Sewerynem Krajewskim. Jestem za Leosiem,ale nie znając Waszego nazwiska nie wiem, czy pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
nastka_19 Re: Seweryn kontra Leon 03.10.07, 16:01 a ja dla odmiany jestem za Sewerynem, imię jest po prostu ładne (: podobnie jak wyżej proponowany Ksawery a Leon niestety do mnie nie przemawia ): Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Seweryn kontra Leon 03.10.07, 17:38 Zdecydowanie Leon - męskie, krótkie, dobitne, ładnie się zdrabnia. Seweryn mi się nie podoba, zwłaszcza zdrobnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamilla Re: Seweryn kontra Leon IP: *.fdk.airbites.pl 03.10.07, 18:14 Stawiam na Seweryna Leon mi się w ogóle nie podoba xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emi Re: Seweryn kontra Leon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.07, 19:09 leon. Odpowiedz Link Zgłoś
shilla01 Re: Seweryn kontra Leon 03.10.07, 21:24 Znalam kiedyś jednego Leona - wolali na niego Lonek - nigdy nie lubiłam ani jego ani jego imienia. A Seweryna lubię - i ma śliczne zdrobnienia , które też uwielbiam - np : Sewuś , Sewek, Sewcio , Sewciu I znam jednego baaaardzo dobrze - ma jaja Odpowiedz Link Zgłoś
mmaupa Re: Seweryn kontra Leon 03.10.07, 23:06 Zdecydowanie jestem za Leonem. Zawsze jak ktos sie podpisuje Sewer to mysle o scieku (ang). Odpowiedz Link Zgłoś
illka1 Re: Seweryn kontra Leon 04.10.07, 10:27 dziękuuję za wszystkie opinie!!! mąż jest za leonem, mówi że będzie na niego mówił Leo i Leoś ale ja jakoś mam wątpliwości... niedawno usłyszałam że Leon to takie "obciachowe" imię.. nie wiem może jakos tak dziwnie sie kojarzy...a jakie macie propozycje co do drugiego imienia w połaczeniu z Leonem??? jesli chodzi o nazwisko to jedno i drugie imię pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: Seweryn kontra Leon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.07, 10:40 Do Leona dobrałabym: Leon Beniamin Leon Mikołaj Leon Franciszek Leon Stanisław Leon Gabriel Leon Maksymilian och, chyba nie tak łatwo dobrac drugie imie dla Leosia. Odpowiedz Link Zgłoś
shilla01 Re: Seweryn kontra Leon 05.10.07, 20:03 To ja chyba z tych co uważają Leona za nieco obciachowego. Ale bycmoze przez skojarzenia z dziecinstwa o których juz pisalam wyzej. Sewuś jak dla mnie to NR.1 Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Seweryn kontra Leon 06.10.07, 00:23 A może Leon Seweryn Leon Konstanty Leon Maksymilian Leon Jacenty Odpowiedz Link Zgłoś