veranillo 10.10.07, 16:09 Poznałam dzisiaj starszą panią, która nosi to imię i nie omieszkałam jej powiedzieć, że bardzo mi się ono podoba A co wy sądzicie o tym imieniu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olianka Re: Ksenia 10.10.07, 19:22 solveiga1 napisała: > bardzo ladne Ksenia mi jakoś tak ładnie pasuje do Blanki Odpowiedz Link Zgłoś
veranillo Re: Ksenia 10.10.07, 20:21 a wiesz, że jak się teraz nad tym zastanawiam, to mnie też! (wpływ społeczny? Odpowiedz Link Zgłoś
solveiga1 Olianko, Veranillo 10.10.07, 20:44 Poczekamy do stycznia, zobaczymy co w trawie piszczy i nad Ksenia sie zastanowimy... Odpowiedz Link Zgłoś
notsogoodgirl Re: Olianko, Veranillo 11.10.07, 19:27 Ksenia ladne inie ale mi bardziej podoba sie grecka wersja Xenia Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maybe_baby Re: Ksenia 14.10.07, 22:33 Osobiscie spotkalam tylko 3 Ksenie, w tym jedna jest moja najlepsza przyjaciolka od 11 lat! Imie moim zdaniem bardzo ladne, choc moja Ksenia nie lubi jak na nia wolają Ksymenka (zlosliwie) to druga Ksenia to skolei uwielbia. Imieniny obchodzi w kwietniu Odpowiedz Link Zgłoś