krimhilda 12.10.07, 12:38 Przegladalam liste, ktora Martex w watku o Mili. W Warszawie nadano imie Myszon. Co o tym sadzicie? Moze jest tez Szczuron a ja o tym nie wiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pavvka Re: Myszon 12.10.07, 13:20 Na pierwsze imię Myszon, a na drugie Ymposybul Odpowiedz Link Zgłoś
minerwamcg Re: Myszon 12.10.07, 16:40 Jest taka choroba układu nerwowego, po której się przestawia sylaby w wyrazach. Może to miał być Szymon, tylko komuś się źle powiedziało? Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Myszon 13.10.07, 16:42 Nie nadano tego imienia, tylko tak podano dziecko do WnŚ. Do WnŚ dziecko można podać jakkolwiek bądź, natomiast żaden Myszon nie został zarejestrowany w USC w Warszawie w zeszłym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
onthelake Re: Myszon 14.10.07, 07:11 Prosze Was ludzie jest po polnocy a ja przewracam sie ze smiechu ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bemari Re: Myszon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 22:40 Moje dziecko funkcjonuje w domu jako Maryszon.No,jedyne pasujące.Oficjalne imię dostojne jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: Myszon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.07, 13:22 Ło matko, co tez ludzie nie wymyslą. Dobrze,ze chłopczyk nie został tak zarejestrowany. A swoją drogą może rzeczywiscie miał to być Szymon i nastąpiła jakaś lierówka. Odpowiedz Link Zgłoś