sulimira Re: Imiona trojaczków:) 23.09.23, 05:29 Hanna, Anna i Alicja (Starachowice) Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna Re: Imiona trojaczków:) 23.09.23, 09:20 Hanna i Anna 🤣. Idealne dopasowanie. Brakuje jeszcze Marii i Mai itp. Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Imiona trojaczków:) 11.11.23, 14:13 O masz ... Ale potem wystarczy krzyknąć "Haniala" i przychodzą wszystkie. Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Imiona trojaczków:) 11.11.23, 14:13 To jeszcze trojaczki z Lublina, chyba ich tu nie bylo: Marcel, Milena i Marlena Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna Re: Imiona trojaczków:) 11.11.23, 16:01 Ojej. Znów mój Lublin daje ciała 😉. Trudno mi wybrać, które z tych imion podoba mi się najmniej 🤷. Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Imiona trojaczków:) 12.11.23, 09:49 Oj, to ja nie mam aż takiego problemu. Marlena - brrrr 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
sulimira Re: Imiona trojaczków:) 12.11.23, 21:17 Tez mam taki odbior Marleny, brrrr Odpowiedz Link Zgłoś
sulimira Re: Imiona trojaczków:) 11.11.23, 21:53 Niedawno byl chyba Tez jeszcze jeden zestaw na M, Marcel, Mikolaj I jeszcze jeden chlopiec. Odpowiedz Link Zgłoś
sulimira Re: Imiona trojaczków:) 23.06.24, 19:36 Wiktor, Leo i Laura (Ruda Slaska) Odpowiedz Link Zgłoś
sulimira Re: Imiona trojaczków:) 23.06.24, 19:42 Jonatan, Beniamin, Stefan Wiktor, Kacper, Olaf (Tarnow) Maria, Bernard, Rozalia Odpowiedz Link Zgłoś
emnilda.wolna Re: Imiona trojaczków:) 23.06.24, 21:16 sulimira napisała: > Jonatan, Beniamin, Stefan Bardzo interesujące. > Maria, Bernard, Rozalia Bardzo w moim stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
sulimira Re: Imiona trojaczków:) 26.09.24, 07:21 Nie wiem czy juz byli (gmina Dolsk) Hanna, Wanda i Bogumił Odpowiedz Link Zgłoś
1.wetta.1 Re: Imiona trojaczków:) 28.09.24, 18:30 Powrót do lat 40-stych ubiegłego wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_w_malinach Re: Imiona trojaczków:) 03.12.24, 17:05 Trojaczki z Cieszyna urodzone w 2023: Lilianna, Adrianna i Marika. Strasznie mnie mierzi ta Marika... Może jestem uprzedzona, bo nie przepadam za tym imieniem, ale kompletnie mi nie pasuje do imion sióstr, bardziej by się nadawała do kompletu z Nikolą i Kariną. Adrianna i Lilianna aż się proszą o trzecią "powłóczystą" -annę (Marcjannę, Mariannę, Juliannę, Zuzannę?), albo chociaż Kalinę zamiast Mariki. Odpowiedz Link Zgłoś
sulimira Re: Imiona trojaczków:) 18.04.25, 14:13 Leon, Tosia i Ksawery (Zielona Gora) Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Imiona trojaczków:) 01.05.25, 15:57 ...czyli najbardziej przezroczysta klasyka, jaką sobie można wyobrazić. Odpowiedz Link Zgłoś
sulimira Re: Imiona trojaczków:) 06.07.25, 10:00 Amelia, Nadia i Klara (Kostrzyn) Maria, Antonina i Helena (Kielce) Antoni, Alicja i Laura (Szczecin) Lucja, Zuzanna i Tomasz (Zielona Gora) Odpowiedz Link Zgłoś
sulimira Re: Imiona trojaczków:) 06.07.25, 10:09 Helena, Marianna i Henryk (Sroda Wielkopolska) Ignacy, Henryk i Jedrzej (Zielona Gora) Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_w_malinach Re: Imiona trojaczków:) 21.07.25, 06:38 Zasłyszane w telewizji: urodzone niedawno trojaczki jednojajowe o imionach Jaś, Staś i Ignaś. Banalne, ale urocze i przyjemnie spójne, podoba mi się. Co ciekawe ich matka ma na imię Kornela (nie Kornelia) - a w każdym razie tak była podpisana na pasku, możliwe że literówka. Odpowiedz Link Zgłoś
sulimira Re: Imiona trojaczków:) 27.08.25, 06:51 Maja, Gaja i Zoja Lublin: Diana, Daniel i David (rodzice z Nigerii) Dominik, Diana i Ewa (rodzice z Ukrainy) Stanisław, Jan i Franciszek Odpowiedz Link Zgłoś
antonelli Re: Imiona trojaczków:) 27.08.25, 09:32 sulimira napisała: > Maja, Gaja i Zoja Powinnna być Kaja zamiast Zoi i dopiero byłby komplet. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Imiona trojaczków:) 11.10.25, 13:17 Nareszcie którzyś rodzice skorzystali z okazji wykazania się na niwie imienniczej Odpowiedz Link Zgłoś
maja0921 Re: Imiona trojaczków:) 09.10.25, 21:32 Dzisiaj podali że w Szczecinie urodziły się trojaczki: Julia, Pola i Zuzia Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Imiona trojaczków:) 11.10.25, 13:17 Nuda I jeszcze zdrobniała Pola. Odpowiedz Link Zgłoś
maja0921 Re: Imiona trojaczków:) 13.10.25, 18:22 Nie trojaczki ale 3 małe dziewczynki- siostry w wieku przedszkolnym (na moje oko 3-6 lat) spotkane w ostatni weekend na basenie. Najstarsza Janina, średnia Ewa i najmłodsza Katarzyna. Odpowiedz Link Zgłoś
sulimira Re: Imiona trojaczków:) 18.03.26, 05:53 Adam, Alan i Nela (Czestochowa) Aurelia, Nikodem i Franciszek (Bialystok) Adam, Witold i Leon; bracia: Franciszek i Damian Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Imiona trojaczków:) 31.03.26, 01:23 sulimira napisała: > Adam, Alan i Nela (Czestochowa) Alan i Nela są niemal zwierciadlanym odbiciem. Adama już nie udało się złożyć z tych samych dokładnie liter. > Aurelia, Nikodem i Franciszek (Bialystok) Nawet niezły zestaw, choć poza Aurelią bardzo popularny. > Adam, Witold i Leon; bracia: Franciszek i Damian Damian odbiega od reszty stylistycznie - w dzisiejszych czasach, bo kiedyś byłoby inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
sulimira Re: Imiona trojaczków:) 31.03.26, 20:27 Dziwne, ze amidst Adama nie nadali Leo lub Liama Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna Re: Imiona trojaczków:) 30.03.26, 12:16 Nowe trojaczki z Lublina: Anastazja, Nadia i Kordian. Kordian to także imię ich taty. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_w_malinach Re: Imiona trojaczków:) 30.03.26, 19:00 Ciekawe. Ale zamiast Anastazji bardziej pasowałoby mi coś krótszego np. Nina, Diana (!), Sonia, Simona, Daria, Katia... Chyba że planują ją skracać do Nastii, wtedy wyjdzie fajny duet. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Imiona trojaczków:) 31.03.26, 01:21 paula.anna napisała: > Nowe trojaczki z Lublina: Anastazja, Nadia i Kordian. Nadia bez szału. Odpowiedz Link Zgłoś